Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdjghjhgj

zez :(..

Polecane posty

Gość ghdjghjhgj

czasem bardzo rzadko ucieka mi oko , ale to tak raz na tydzien , jestem bardzo ladna i zgrabna jednak przez to mam okropne kompleksy czy wedlug was to ze oko czasem mi ucieknie obrzydza mnie strasznie , lub zniecheca facetow do mnie ?? smieszy to ??? tak szczerze ;/ bo mam dola :(

Gość ja tez mam
zeza, i to wcale nie jest slodkie, no chyba, że taki malutki, ja takiego nie mam, a robi mi się wieczorem jak jestem zmęczona....

Gość dziewczyny macie szczescie
:( ja mam i to non stop, do tego prawie caly czas mam zmruzone oczy i to smiesznie wyglada bo zle reaguje na swiatlo naturalne, inaczej ze sztucznym... nie potrafie sie skupic na rozmowie, widze ze ludziom lataja oczy i maja usmieszki na twarzach, to mnie wpedza w takie kompleksy ze nie mam zadnych znajomych a na nowych sie nie zapowiada... czego ja sie przez oczy nabawilam to mozna kilka zyc obdarowac.... kinky jakbys byl mezczyzna to bys twierdzil inaczej... ilu osobnikow odrzuca kobiety z powodu zeza poczytaj nawet inne watki skoro nie spotkales sie z tym w realu

Gość dziewczyny macie szczescie
aneczkapieczareczka jesli to byla kpina to jestes na prawde zalosna kazda kobieta moze byc piekna czy ma zeza czy nie a jesli jestes taka zakompleksiona to znajdz inne zrodlo dowartosciowania

Co mają inne wątki do życia ? Nie oceniam ludzi po wyglądzie. Co ma bycie mężczyzna do tego ? Jak facet głąb to odrzuci, mimo braku zeza.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhg
kinky to ty nie jesteś facetem?:P zeza można operować:)

Gość gosk4112
Witajcie mam zeza rozbieznego. Dostałam skierowanie na operacje zeza. Byłam w szpitalach w Olsztynie ale powiedzieli mi ze nie lecza zeza. Nie wiem co mam robic. A w poradni okulistycznej mi mowili ze mozna. zrobic tu operacje