Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwycona

Czemu podobają mi się obcokrajowcy, a nie Polacy?

Polecane posty

Gość zachwycona

Może z cztery faceci wg mnie są dość przystojni. Zdecydowanie zwróciłabym na nich uwagę, a reszta facetów (a jest ich mnóstwo) podoba mi się i nie są oni w Polsce. Czy mam zbyt wysokie wymagania czy naprawdę nasi Polacy tak słabo wypadają wśród obcokrajowców?

Gość zachwycona
*Może z czterech facetów jest przystojnych. Tak brzmi poprawniej.

Gość zachwycona
szczegulnie podobają mi sie Turcy są apetyczni i przystojni oraz zachwycają sie polkami również Włosi mi sie podobają, ładnie pachną

Gość aAWQAWQERWR
bo poloki to ohydna, neiwychowana, brudna, sparchwfiona jobtwojumac

Gość hahahahahahahah
dokładnie

Gość fdsfds
moze dlatego ze jak slyszysz obca mowe to robi ci sie mokro ? Trudno powiedziec .

Gość zachwycona
Nie dlatego, że słyszę obcą mowę, a dlatego, że obcokrajowcy albo tylko według mojego gustu są przystojniejsi od naszych, albo rzeczywiście tak jest.

Gość kcjdnkdj
a ja ci powiem ze nie tylka sa przystojniejsi ale tez sa lepszymi partnerami zyciowymi. mowie tu konkretnie oi holendrach. sa naprawde ini. ciepli, otwarci, mozna z nimi pogadac o wszytskim (polacy czesto zgrywaja maczo) nie ja jedna doszlam do takiego wniosku. tak czy siak polecam

Gość aśśśia
Polacy przede wszystkim nie potrafią się zachować i często wychodzą na totalnych idiotów, no i są puszczalscy, każda ich może mieć nawet Ukrainka z drogi :D

Gość gyuguy
holendrzy sa tacy mili i toolerancyjni, ze trwa teraz nagonka na Polakow w holandii:O egzotyka nas pociaga i dlatego przecietne polki maja wielkie branie za granica, a w kraju nie bardzo, a uwazani za przecietnych w swoich krajach obcokrajowcy podobaja sie Polkom