Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszaa25

oszukani przez Emilia Biernacka na allegro!!

Polecane posty

Gość myszaa25

Witam Mam na imie Marysia i jestem jedna z wielu gdzie Pani Emilia Biernacka oszukala na allegro Ja zakupilam u niej lozeczko gdzie naleznosc wyslalam zaraz po wygranej aukcji i juz czekam dwa miesiace na te lozeczko i nie moge sie z ta Pania skontaktowac wiec zgloslam sprawe na Policje jak bedzie nas wiecej to wezma to jako doniesienie grupowe i mam nadzieje ze szybciej ja rozwiaza i oddadza nam pieniazki Witam Wszystkich na tym forum co chca wlaczyc o swoje ;)

Gość podaj nicka
nie mozna podawac danych osobowych

Ja bym poszukała delikwentkę na nk i napisała stosowną wiadomość do niej, a także do rodziny ;)

Gość ala aloo2
myslisz ze jest taka glopia ze NK ma? :O ze wpiszesz w wyszukiwarke i jak na ta;lerzu wyskoczy ona?

Gość Emilia kac
znalazłyśmy tą panią na nk i napisałam do niej i do jej ok. 40 jej znajomych, wszyscy twierdzą, że od dłuższego czasu nie mają z nią kontaktu. Masakra

Gość ala aloo2
o jezusie chrystusie i maryjo dziewico i józefie prawiczku rzeczywiscie :O

Gość myszaa25
Nataliee Musze cie z przykroscia poinformowac ze nie wolna takiego czegos robic bo wtedy to ona moze ta osobe zaskarzyc ;( takie jest prawo nam tylko pozostaje zlaczenie sil i zgloszenie sprawy na policje i dopilnowanie ze policja sie tym zajmuje..

Gość ala aloo2
mysza ale kogo ona niby oskarzy, nik na kafeterii ze podal imie i nawisko?

Gość nokaut.....
niestety sa tacy na all co gorsza co 2 osoba na tablica.pl w dziale zabawkowym to oszust

Ludzie tak właśnie robią, jak zostaną oszukani (nie wiem czy na allegro, ale na innym portalu tak) i o dziwo, pieniądze w 90% są zwracane... ze wstydu przed rodziną. Do znajomych akurat bym nie napisała, ale do rodziny owszem. Czy np mają kontakt z tą osobą, bo od długiego czasu czekasz na przesyłkę, pieniądze przelałaś a osoba zniknęła i czy nic się nie stało. W formie grzecznościowej, to żadne przestępstwo ;)

Gość jaki ona ma nick na alll
??

Gość myszaa25
A co cie nik obchodzi? oszukani wiedzą jak ona sie nazywa.

Konto tej Pani jest zawieszone (o ile to ta E. Biernacka), więc i tak nic nie zobaczysz :)

Gość nie chce jej konta
oglądać bo gów.no mnie obchodzi chce po prostu się nie naciąć i nic przez przypadek od niej nie kupić alejak ma zawieszone to już pytanie nieaktualne

a może ona jest chora lub nie żyje? może najpiewr sie czegoś o niej dowiedz. Z jakiego miasta jest?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
myszaa25----Marysia!!! Buahahhahahhhaaaaaaaaaaaa sierotka!

Gość myszaa25
rozwódkaaa ona zyje i dalej naciaga ludzi bo jak ma jedno konto na allegro zawieszone to zaraz otwiera drugie niektorym nawet odpowiada na smsy lub maile ja wole kupowac na ebayu bo tam przynajmniej zwracaja pieniadze bez jakis cerygieli jak na allegro

Gość myszaa25
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr widze ze komus sie tutaj nudzi..

Tylko nie płacz ze zostałaś oszukana

jak wolisz kupować gdzie indziej to po huj kupiłaś na allegro ?żal.....

Gość Gosiaczkowo
na all też zwracają, ale musisz zgłosić na policję. Gdy dostaniesz potwierdzenie o wszczęciu postępowania, all odda Ci kasę. Później, jeśli wygrasz w sądzie i odzyskasz od sprzedawcy, oddajesz all. Ja dostałam głupie 80zł, ale powiedziałam, że nie odpuszczę. Sprawa jest w sądzie

Gość myszaa25
Gosiaczkowo Bardzo sie Ciesze ze tak postapilas bo za duzo jest oszustow i za duzo ludzi nie chce walczyc o swoje tylko odpuszczaja sobie Mam nadzieje ze my wszyscy odzyskamy nasze pieniazki ;) rrrrrrrrrrr Napisz jeszcze cos ciekawego ;)

Gość mysza ile dalas
za to lozeczko? Mnie ostatnio kobieta oszukała na zabawkę dla dziecka póki co czekam aż zwróci kase

Gość myszaa25
warriss-81 ,warriss_pl przewaznie jest warriss i tylko inna koncowka

Gość myszaa25
389zl plus koszty dostawy lozeczko mialo byc ze wszystkim razem z posciela,materacem i innymi dodatkami myslalam ze nadarzyla sie okazja do kupienia, coz pierwszy i ostatni raz zakupilam cos tak drogiego na allegro czy przez internet czlowiek uczy sie na bledach ;(

Gość nie da sie załozyc konta
za kontem na allegro

Gość Kamiiiliiia
Ja tez sie ciesze ze ktos ruszyl ten temat bo to bylo naprawde przegiecie...ja czekalam 2miesiace na lozeczko i dopiero gdy policja zaczelam straszyc to szanowna Pani raczyla przysłac.Nie powiem moze faktycznie chora byla lub jakies inne przygody,ale jednak miała czas aby wystawiac nowe aukcje a na realizacje zakonczonych juz nie?? I nie oszukujmy sie pewnie ze mozna wybrac sie do sklepu i kupic bez kombinacji ale po pierwsze gdy sie mieszka na malej wiosce nie jest to takie proste a po dwa na allegro jest duzo taniej niz w sklepach ktore maja ceny nawet o 100% wyzsze, takze nie oceniajcie kupujacych na allegro jakby sami sobie byli winni...

Gość tylko i wyłącznie
a tam zawsze sie boje i kupuje tylko za pobraniem żeby później kłopotów nie było:D

Mnie tez ta kobieta oszukała !! Nawet założenie sporu na allegro nic nie dało. Dopiero jak zgłosiłam sprawę policji i kierownictwu allegro to zawiesili jej konto, a kobieta zwróciła kasę . Bezczelny babsztyl nawet na maile i telefony nie odpowiadała. Co do kont na allegro to ja zostałam oszukana przez warrriss_81 ale chwile po tym miała już drugie konto pod nazwą wariss pl. Kobieta która się ze mną skontaktowała bo też została oszukana napisała że ta pani działa na Allegro od 2009 roku tylko pod innymi nazwami. Widać ze kobieta ma dużo sprytu i zero godności !