Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łokie tokiee

naturalne paznokcie czy tipsy?

Polecane posty

Gość łokie tokiee

Co według was jest lepsze tipsy czy zapuszczenie swoich długich i zdrowych paznokci? ja z trudem zapuszczam swoje paznokcie i już wystają poza koniuszek palca, są też mocne, twarde i nie łamią się. Ale moja koleżanka która stale zakłada sobie tipsy mówi że naturalne są brzydkie i żebym sobie też sztuczne założyła, sama nie wiem, teraz nastała taka moda :O

Naturalne, w życiu nie miałam tipsów chyba, że kiedyś za małolaty takie naklejane co ściągałam po godzinie bo nie szło w tym nic zrobić ( nie, że długie ale po prostu nie moje) Swoje zawsze mam poza koniuszek palca, niestety mam bardzo łamliwe :(

Gość Naturalne
i tylko naturalne!!!!

Gość wiemzetak
oczywiscie że naturalne W pracy mam osobe ktora co 3 tygodnie wymienia to dziadostwo....są ochydne i wielkie...a jak pisze na klawiaturze to mnie chce szlak trafic tylko naturalne

Gość pomorzankaaa :)
wiesz wszystko zależy od kształtu paznokcia, jeśli masz ładne to zapuść własne jeśli nie to idź do kosmetyczki żeby ci je ładnie wyrównała nałożyła jakieś odżywki i po kłopocie. Osobiście miałam tipsy, ale paznokieć po tipsach jest starsznie osłabiony miekki, cienki, łamliwy. Teraz mam swoje naturalne i lepiej się w nich czuje.

Gość Może Tak, Może Nie
Zdecydowanie naturalne! :-)

Gość mialam takie i takie
ale naturalne sa o niebo ladniejsze, zreszta inaczej patrzy sie na kobiete z naturalnymi ladnymi i zadbanymi paznokciami niz na tipsiare.

Gość parappapa
oczywiście, że naturalne nigdy nie miałam tipsów i mieć nie będę...też znam laskę, która non stop zmienia sobie takie tipsy. raz przyszła do pracy z obleśnymi czarnymi końcówkami oblepionymi małymi cekinami i podniecała się, że one tak pięknie się mienią...:O blee......................................

Gość jestem_tchórzem
zależy jak wyglądają naturalne i zależy jakie sztuczne. tipsy w stylu joli rutowicz to koszmar, ale dobrze zrobione żelowe paznokcie wyglądają pięknie. niestety, bardzo niszczą się te prawdziwe, które trzeba spiłować z wierzchu by żel dobrze się trzymał. mam mocne i zdrowe paznokcie o smukłej płytce, ale przyznaję, że elegancki francuski manicure lepiej prezentował się na sztuczniźnie.;) tyle, że powrót do natury to była tragedia. :o więcej nie zrobię sobie tipsów.

Naturalne tylko i wyłącznie ! Żelowe miałam raz w życiu,ale tak zniszczyły mi moje naturalne,że po sciagnieciu ich myslałam ze sie rozpłacze.

Gość gość
Zapuszczać to sobie można czasem do śmierci, niektóre dziewczyny mają takie paznokcie, że nie zapuszczą. Inne mają taki tryb życia, że też nie zapuszczą. Dobrze zrobione tipsy, nie za długie, wygladają naturalnie i ładnie i konia z rzędem temu, kto się domyśli,że to nie jest zwykłą hybryda. Poza tym są trwałe i można z nimi wykonywać wiele prac, na pewno lepiej będą dłonie wyglądały mimo wszystko niż przy zwykłym lakierze, nawet jeśli szybciej odejdą. Tylko to muszą być dobre tipsy. Sama robię paznokcie na formie i na tipsie, jak chodzi o tipsy, bezkonkurencyjne są NC: https://nailscompany.eu/pl/454-tipsy-przezroczyste-50-szt.

Gość gość
Moja córka podobne robi sobie i rzeczywiście wyglądają jak naturalne i długo się trzymają. Ja po latach stresów z akrylami już się na tipsy nie mogę zdecydować, mam naturalne, dlugie, maluję lakierem oddychajacym, ale 8 dni maksymalnie jakoś to wygląda, więc wiele przemawia za dobrymi tipsami.

Gość gość
Naturalne. Tipsy są dobre dla karyn.