Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjtitdkmutg

Ja pierdykam,ale ten film jest NIENORMALNY!!!

Polecane posty

Gość yjtitdkmutg

Ja pitole :O :O obejrzalam wszystkie czesci pily. Ten facet byl naprawde..ehh.. :O :O

Gość tutyuityiiii
chciał pomóc zrozumieć ludziom, że marnotrawią swoje życie... ale metody miał wyszukane :D

Gość yjtitdkmutg
No tak, to jedyny jakis plus. ale ja pierdziele no,tego sie ogladac nie da,ja akurat lubie takie krwawe filmy,ale ten facet to normlanie,jezuu.dobrze ze to tylko film!!!!!

Nie pociągają mnie żadne horrory w których zadaje sie cierpienie innym ludziom. Ktos kto ma ciągoty do tego typu obrazów i w pewnien sposób go to kreci (choc sobie tego do konca nie uswiadamia) ma w sobie rys psychopaty.

Gość yjtitdkmutg
nie, ja lubie takie rzeczy ogladac,ale bardzo mi to przeszkadza ze takie okropnienstwa najgorsze co moze byc, niby niewinnym ludziom. Ten film to przesada...

Gość DYREKTORE MA MOTOROLE
eeeee.....tylko w ostatniej części trochę przesadził 😴 poza tym uważam że wykonywał dobrą robotę :classic_cool: 🖐️

Gość yjtitdkmutg
teraz takis madry,ale gdybys to ty byl w pulapce to juz by ci do smiechu nie bylo pustaku :O

jak to nie???? w tej pierwszej z ostatniej części mogę być :) 🖐️ ale potrzebuję asystentki :D 🖐️

Gość yjtitdkmutg
Ha ha ha, a jak ktos bedziele lepszy,silniejszy od ciebie to co? spietraqsz sie i nasrasz w majty.

nie żartuj 😴 nie wierzysz w męską solidarność? :D w końcu żaden z facetów woli nie ryzykować dla jakiejś cizi że jednak przegra ;) to oczywiste, że dogadalibyśmy się w pół sekundy :D 🖐️ zresztą- szmaciska trzeba tępić :classic_cool: 🖐️

Gość yjtitdkmutg
naprwade taki naiwny jestes? :) sadzisz ze swiat jeast taki piekny,a ludzie tacy zgrani?

tak poza tym na tym filmie CI goście są debilami :O :O :O amerykańskie dzieci wojny to oczywiste że trzeba było łańcuchem zablokować tę piłę - wtedy albo się zatrzyma albo łańcuch pęknie - prawda 🖐️ 😴 durne filmy :O 🖐️

Gość yjtitdkmutg
tyle ze moze lancuhc nie byl na tyle dlugy by dosiagnal pily, to ty jestes tepoy 💤

Gość yjtitdkmutg
zatkalo ryja? :O