Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scampi

jaka kawa do ekspesu dolce gusto?

Polecane posty

Gość scampi

Hej, kompletnie sie na tym nie znam, moze wy mozecie polecic jakas dobra kawe do ekspresu dolce gusto? Ma byc na pprezent i nie chce wtopic

Gość Gosiaczkowo
Musisz kupić te konkretne kapsułki. Zależy, co kto lubi, ale masz tam: cappuccino, latte, espresso. Ja bym kupiła capp lub latte. Teraz też jest latte waniliowe, ale w marketach nie widziałam. W Auchan są po 17zł, w innych chyba około 20zł

Gość scampi
maja byc drogie i dobre ;) i jeszcze do kupienia przez inetenet ;) nie ma tam jakichs lepszych i gorszych gatunkowo kapsulek?

Gość gość
Ktora z kaw czarnych kupić dla mamy, ktora na co dzień pije zwykłą Tchibo familly (1,5 łyżeczki na szklankę). Dla nas kupuje różne "wydziwiane", ale chce też coś dla mamy, a że kawę pije sporadycznie to nie wiem, ktora wybrać. Zaznacze jeszcze, że mama pije tylko kawę w szklance, za nic w świecie nie wypije w kubku ani filiżance, wiec espresso raczej odpada. Myślę nad americano. Czy to bedzie dobry wybór?

Gość gość
Nie da się juz upnac tematu? :(

Gość gośćania
po zrobieniu kawy kapsułki są pełne czy to kawy czy mleka.czy tak ma być że jak to wyrzucam kapsułki to są pełne?

Gość gość
wie ktoś?

Gość gość
ja mam ekspres na pady, to czasem w pojemniczku w ekspresie gdzie wkładam pad zostaje trochę wody/kawy, więc może i w takim na kapsułki może zostawać?

Gość gość
tylko że tam zostaje sporo tego płynu tak jakby kapsułka była prawie pełna