Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgbgfrfrdrde

pieniadze szczescie daja, zwlaszcza jak sie pojawia choroba:o

Polecane posty

Gość jgbgfrfrdrde

i niech mi ktos powie ze nie;/

Gość łolaloa
piniondze to nie ffsystko

Gość biedna szkaradka
nie wszystko ale jak ejst chjoroba to kasa jak znalazl a bez zdrowia szczescia tez nie ma

Gość jgbgfrfrdrde
lekarze rehabilitacje zabiegi to wszystko tak drogie:o

Gość pieniądze szczęścia nie dają
tylko gotówka :O

Gość intern***
A JAK JESTES CHORY I NIE MASZ PIENIEDZY TO DOPIERO KLESKA;PIENIADZE SZCZESCIE DAJA:)

Gość jgbgfrfrdrde
no jestem chora i kasy mi brak:o tzn jakies tam gowniane pieniadze mam ale co to ?? nic;/

Gość norma.lka
oczywiście, ze dają szczęście :] ja np. byłabym bardzo nieszczęśliwa gdybym nie miała kasy :/

Gość Zocha która kocha
Pieniądze śmierdzą Pieniądze psują charakter Pieniądze to nie wszystko Kto grosza nie szanuje, nie jest wart talara Kiedy ja dostaję pieniądze, ktoś inny je traci Pieniądze mogą służyć czynieniu dobra Dużo pieniędzy może mieć tylko ktoś twardy i bezwzględny Pieniądze sprawiają, że ludzie staja się aroganccy i zarozumiali Bóg kocha biednych Pieniądze są wspaniałe Pieniądze są czystą energią Bogactwo osamotnia ludzi Kto jest bogaty, nie ma prawdziwych przyjaciół Bogaci nie mogą spokojnie spać Pieniądze przynoszą zmartwienia i problemy Bogactwo osiąga się kosztem zdrowia Pieniądze czynią człowieka wolnym Kto nie ma pieniędzy, jest kompletnym niedołęgą Bieda jest poniżająca i okrutna Dużo pieniędzy prowadzi do zwyrodnienia Jeżeli będę więcej zarabiać, to zapłacę większe podatki Nigdy nie miałbym tak silnej woli, by oszczędzać Zamożność jest prawem każdego człowieka Pieniądze są narzędziem do realizacji marzeń i celów Pieniądze są dobre w dobrych rękach Pieniądze są miarą naszej wartości w społeczeństwie Każdy powinien świadomie dążyć do zamożności Bogactwo jest niesprawiedliwe tylu ludzi przymiera głodem

Gość jgbgfrfrdrde
hehehe ja nie mam przyjaciol mimo biedy wiec o kant dupy mozna ten wierszyk:/

Gość fdfdsfds
gdyby tak było to ludzie ktorzy maja pieniadze zyliby 300 lat .. Ostatnio pojawił sie reportaz w ktorym kobieta mieszkajaca na wsi w biednym peru przeżyła 110 lat ...

Gość Iza Bella
gdybym miala pieniadze.... w tym kiepskim stanie jakim jestem przestalabym pracowac chociaz na chwile... no ale nie mam ich... i musze :( z ostatnich sil...wiec moze i szczescia nie dają...ale na pewno się przydają...

Gość norma.lka
gówno prawda. jak masz ochotę na piwo to idziesz na piwo, jak na kino to idziesz do kina, jak na sukienkę to ją kupujesz i jesteś szczęśliwy. A jak siedzisz i biadolisz że byś chciała to i to, ale nie masz hajsu to raczej szczęśliwy nie jesteś.

Gość wiecznie czekająca żonka
a mi sie wydaje ze człowiek staje sie niewolnikiem pieniądza. Wszystko sie kręci teraz wokół kasy. Pracujesz nie po to aby miec jakies zajęcie, zeby robic cos z pasją tylko po to aby miec kase i idziesz tam gdzie najwiecej ci dadzą :) za komuny tego nie bylo, pracowales, miales kase ale gowno z tego bo i tak w sklepach nic nie bylo :P

Gość jgbgfrfrdrde
gadaja to ci ktorzy kasy nie maja:o dla mnie szczescie to pelna lodowka-zwlaszcza ze w dziecinstwie sie nie przelewalo dobra opieka zdrowotna-kasa potrzebna wycieczki, wyjazdy zagraniczne-kasa rozwoj, hobby-kasa ksztalcenie-kasa :o