Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Słoneczna 75

Adipex

Polecane posty

Gość Słoneczna 75

Witajcie. Mam dylemat jestem świadkiem jak moja pracodawczyni bierze leki na odchudzanie, ma obsesje na tym punkcie. W czasie ciąży przytyła sporo kg, zawsze była szczupła i chciała szybko schudnąć, nie ważne jak by tylko odzyskać dawna sylwetkę. Ma śliczną prawie półtoraroczną córeczkę jestem jej nianią, opiekuje się mała od początku jej narodzin, obserwuje matkę i widzę, że coś się z nią dzieje. Owszem jest chuda makabrycznie dodam, ale jej mężowi to nie przeszkadza, on nie zauważa problemu, a ja widzę jak co rano bierze ten syf i wygląda jak szkieletor. Nie zdaje sobie sprawy jakie szkody ten lek wyrządza w jej organizmie, włosy jej wypadają, ostanio miała wylew w oku, dużo pije, non stop czuje się osłabiona, no ale najważniejsze, że jest chuda. Chodzi pobudzona , czasem dziecko działa jej na nerwy, do tego popija sobie co noc i nie wiem co z tym zrobić, udać że tego nie widzę, czy pogadać z jej mężem?. Być bierną, a potem mieć wyrzuty jak się coś stanie, no ale z drugiej strony nie chcę być ta kością niezgody, bo on jej zrobi awanturę ona się do mnie nie odezwie, albo mu tak przysłodzi, że mnie zwolnią. Co robić????,.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować