Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatkaaaaaaa

Dobry i sprawdzony ortodonta TORUŃ ???????????????????

Polecane posty

Gość aparatkaaaaaaa

szukam orto w toruniu, dobrego, kompetentnego i najlepiej żeby dawał możliwość zapłaty za aparat w ratach.

Gość olen-ka
Mogę polecić DENmed z doświadczoną grupą specjalistów, najlepszym sprzętem diagnostycznym z pełnym zakresem usług (np. rtg na miejscu) i dodatkowo z łatwym dostępem środkami komunikacji miejskiej. Myślę, że kwestia płatności w ratach za wykonane usługi jest sprawą bardzo indywidualną - sama nie korzystałam.

Gość EUuu
Ja prostowałam zęby w 2013-2014 r. u dr Małgorzaty Łysiak-Seichter, a gonił nas termin, bo chciałam wyprostować zęby na swój ślub. Pani dr jest kompetentna, wizyty były rzeczowe, bez naciągania na koszt, mogłam o wszystko zapytać. Miałam krótkie górne dwójki, które mi się nie podobały mimo prostowania, pani dr udało się je ładnie wysunąć z łuku, żebym była bardziej zadowolona. Kilka razy nie płaciłam za wizytę, jak były jakieś drobne rzeczy do zrobienia (dołożenie "gumki" itd.). Czasem trzeba było trochę poczekać w kolejkach, bo pacjenci nie są umawiani na konkretną godzinę. Retainer jest dobrze przyklejony i nadal dobrze trzyma wyprostowane zęby. Ogólnie polecam i gdybym miała jeszcze raz prostować to też u dr Łysiak, ew. u dr Rakowieckiej;)