Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina2145

dziwne uczucie w palcach u rąk i nóg. POMOCY!!!

Polecane posty

Gość kalina2145

w małym palcu u obu rąk mam takie dziwne uczucie, to nie drętwienie , nie mrowienie, nie potrafię tego opisać.. Palce poprostu mi przeszkadzają, mam ochote je uciąć. Odczuwam w nich takie dziwne uczucie ale tylko wtedy gdy o tym pomyślę. Wtedy szaleje, muszę przerwac to czym sie zajmuje bo wariuje. palce mi bardzo przeszkadzaja. szczegolnie gdy sie poloze, gdy siedze na kompie, pisze dlugopisem lub nic nie robie albo gdy tylko o tym pomysle. Mam to od dziecinstwa a teraz to sie nasila i chyba zaraz zwariuje. Co to może byc? zeby złagodzic to cos to zaciskam pięście, zakladam palce na siebie... pomóżcie prosze

Gość Donata00
a ja to widziałam na discovery to coś z psychiką ludzie nie lubią od małego swoich części ciał i chcą je odciąć jedna facetka chodziła w tym programie po lekarzach i szukała takiego co by jej amputował a mówiła i zachowywała się normalnie tylko mówiła że jej przeszkadzają i nie może na nie patrzeć moim zdaniem odwiedź psychologa zanim sobie coś odrąbiesz

Gość kalina2145
moge patrzec na swoje palce u stóp rąk, mam ochote je odrąbac tylko jak mi dokuczaja.... co to moze byc?

Gość kalina2145
poprostu jak np siedze na kompie i trzymam dłon na myszce to ten maly i przedostatni palec mnie wkurzaja, czuje "coś" w nich co mnie drażni, tek mam tez ze stopami.

Gość kalina2145
to dobrze ze nie jestem sama:) a od czego to moze byc? magnez pomoze?

Gość Cice
Witam/ Mam DOkladnie to samo

Gość gość
I co, nadal tak macie? mam taki sam problem z dwoma palcami stopy. Jak sobie z tym poradziliście?

Gość gosciówa
O kurcze. Mam dokladnie to samo od dziecka, ale tylko u stop. Dla tych, ktorzy tego nie maja i nie rozumieja-nie ma w tym nic z nieakceptowania/nielubienia tych palcow. To bardziej fizyczne uczucie. Zawsze jak mama obcinala mi paznokcie prosilam, zeby mi pomeczyla male palce od stop. Teraz moj ukochany to robi. Nie mam pojecia skad to sie bierze.