Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekstra przygoda

ALE Mialam dzisiaj przygode intymna!!!

Polecane posty

Gość ekstra przygoda

Potrzebowalam dzisiaj zlapac stopa bo wracalam do domu i zatrzymal sie jakis fajny facet. Jak jechalismy to zauwazylam ze mnie jakos tak zacheca do pewnych rzeczy ale nie opieralam sie nawet bo tez mi sie podobal wiec jak wyczul sytuacje to zjechal gdzies na pobocze dalej zeby nas nikt nie widzial i sie zaczelo :-) Najpierw, no wiecie.... do buzi, a potem kochalismy sie namietnie bez gumki dosc dlugo!! Bylo mi tak cudownie ze az trudno mi to opisac!!! Facet gdzies tak lekko po 40tce i bardzo doswiadczony bo wiedzial jak zaspokoic mloda kobiete :-) Ekstra to robil. Byl zonaty bo widzialam obraczke na jego prawej rece... Ah zaluje ze wiecej sie nie spotkamy.. A czy ktoras z was miala podobne przyjemnosci?

Gość kajka123
Jak było bez gumki, to ty sie lepiej zbadaj, bo nie wiadomo co moglaś złapać

Gość ekstra przygoda
Oj wy od razu takie tam. Oboje mielismy przyjemnosc i chcielismy tego. Jestesmy dorosli. A zlapac raczej nic nie moglam bo on byl zonaty....

"A zlapac raczej nic nie moglam bo on byl zonaty...." No i co z tego skoro zalicza takie skoczki jak Ty? :D

Gość Donata00
a nic ci nie dał kasy pewnie pomyślał ze charytatywna z ciebie prostytutka

Gość maturks4
Dwa warianty: 1/ napalona małolata z bujną fantazją 2/ kurwa zwyczajna

Gość jestem_tchórzem
wariant trzeci: małolat z bujną wyobraźnią.;)

Gość kajka123
kobieto, ile ty masz lat, że jesteś taka naiwna? Małżeństwo ma być antidotum na wszystkie choroby?

Gość pola87
zachowujecie się jak święte dziewice ! każdy jest vzłwoiekiem wolnym i może robić co chce ... a wy jej po prostu zazdrościcie przygód .. jest wolna wiec korzysta :) ja nie miałam tak nigdy ale w fantazjach taka myśl się pojawiała .... :)

Gość wariant 3 stary zbok
stary pi er dziel z wyobraznia a i tak zadna go nie chce

Gość fdenrgjhb
moim zdaniem tez jej zwyczajnie zazdroscicie, moze ma predyspozycje i sobie pozwala na to, jest pewnie ladna, wiec czemu nie?:)

Gość oddziałowa na nocce
najgorsi są taryfiarze, bo taki to zawsze ma syfa. Mam takiego na sali i strach go dotknąć bo jak nic pewnie ma HIVa

Gość oddziałowa na nocce
Uprawiajcie sex jak szczury a potem złaźcie się do szpitali. Takie lafiryndy to jak zaraza. Strach takiego i taką dotknąć bez rękawiczek lateksowych.

Gość Zarypiście przystojny gość
Ja też miałem dziś przygodę. Jadę sobie, szukam skoczka bo już mi gały spuchły od trzydniowej wstrzemięźliwości a tu taka dziunia mnie łapie i chce żeby ją podrzucić. Patrzę - nie za ładna, nie za zgrabna, mogłaby być młodsza, ale wyraźnie chętna. Zjechałem trochę w bok, obciągnęła, dała się wydymać i to wszystko za darmo :D Nawet gumy nie chciała, a ja w gumie od miecha nawet z żoną bo syf niedoleczony :D Poszalałem sobie. A co :)

"moim zdaniem tez jej zwyczajnie zazdroscicie, moze ma predyspozycje i sobie pozwala na to, jest pewnie ladna, wiec czemu nie? " Pewnie, że zazdroszczę :classic_cool: Zawsze chciałam puścić się przy drodze ale nikt mnie nie chciał :(

Gość jestem_tchórzem
:D:D:D

Gość kurtyzana hehehehhe
a pelikany dalej wszystko lykają jak sperme ;D

Gość ale beznadzieja na tym forum
:-(