Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia franusia

bóle menstruacyjne

Polecane posty

Gość mamusia franusia

Czy dalej powinno tak boleć? Do tej pory przeżywałam gehennę co miesiąc, teraz pierwsza miesiączka po porodzie i też boli... Słyszałam że ból powinien byc mniejszy. Czy jest cos nie tak?

Nie każdej kobiecie się to zmienia po porodzie... ja po ciąży mam gorsze miesiączki. Wcześniej nie czułam bólu a krwi było tyle co kot napłakał. Teraz mam bardziej obfite miesiączki i zawsze boli mnie kręgosłup + co którąś miesiączkę brzuch.

Gość mamusia franusia
a mnie się ten ból nasilił. Bola mnie jajniki i chyba spojenie łonowe ( dokładnie tam gdzie łechtaczka tylko w środku) czy może być to jakiś "efekt" cięzkiego porodu? tak już bedzie zawsze?

Gość mamusia franusia
pomóżcie proszę...

Gość mamusia franusia
up up up

Gość Gosiaczkowo
a jak Ci pomóc? No niestety, mama mi mówiła, że u niej się nie zmieniło i u mnie się to potwierdziło. Po pierwszym porodzie było gorzej, a po drugim jest koszmar. Dopiero miałam dwie miesiączki, przy których wymiotowałam strasznie, nie mogłam zwlec się z łóżka pierwszego dnia, a do tego leciało jak z kranu. Gin stwierdził, że wszystko jest ok i z jego doświadczenia mitem jest to, że ma być lepiej. Idź do ginekologa, jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości

Gość dfrgtyhjukiol
Przed porodem przechodziłam męki - omdlenia, wymioty, okropny ból brzucha promieniujący na uda i plecy. Po porodzie jak ręką odjął. Pierwszy okres był jeszcze dość bolesny ale już znacznie mniej. Następne całkowicie bez bólu

Gość Gosiaczkowo
dfrgtyhjukiol kurczę to ja tak mam teraz :( może jakoś się unormuje?