Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zdobyć odwagę

jak zdobyć odwagę na odejście

Polecane posty

Gość jak zdobyć odwagę

6 lat zwiazku, z tego niepelny rok malzenstwa Dzisiaj przez przypadek odkrylam, ze mnie oklamuje Od ok pol roku pali papierosy Kryl sie przede mna, bo pracowal za granica i mial to ulatwione Teraz sie zastanawiam w ilu jeszcze sprawach mnie oklamal Weszlam na jego gg - numery nieznanych mi kobiet-kilka z miasta w ktorym oracuje za granica Takie wytapetowane niunie Aktualnie razem jestesmy za granica i mamy tu niby zycie ukladac Ale ja juz nie wiem czy chce z nim to zycie ukladac Klamstwo na klamstwie

Gość ułóż sobie sama
kafelki w łazience

Gość konopnicka90
jak byl sam za granica to pewnie jakies pukal,no logiczne jak ma pelna liste gg

Gość jak zdobyć odwagę
:( nie mial raczej czasu Ale skoro ukrywal sie tak dobrze z paleniem, to i z innymi rzeczami mogl :( jestem tu obca, nie mam na razie pracy KURWA MAC

Gość jak zdobyć odwagę
ma 2 dziewczyny z miasta w ktorym pracowal Z jedna pracowal tylko 1 dzien (praca na zastepstwo) a mimo to ma jej numer Napisalam do tej dziewczyny udajac jego Odpisala szybko czesc i co sie tak dlugo nie odzyewasz Potem cisza napisala, ze rozmawia przez tel i nagle pisze, ze nie wie skad w sumie ma nr gg itd Wygladalo mi to tak, jakby zadzownila do niego i wyszlo, ze to nie on jest na gg

Gość jak zdobyć odwagę
:( czuje sie okropnie, jakbym nie miala drogi odwrotu Oklamal mnie (niestety nie pierwszy raz) i mu nie ufam Normalnie nie weszlabym nigdy na jego gg, ale ... teraz zaluje, ze weszlam Moze lepiej nie wiedziec Nasze sprawy zyciowe, zawodowe, mieszkanowie sa splecione, rozbijac to wszystko KURWA MAC dobrze, ze nie ma dzieci :(