Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka zagatka

Orgazm czy nie ??

Polecane posty

Gość agatka zagatka

tyle sie pisze o tym jakie te orgazmy cudowne mroczki przed oczami takie wielkie bum hmmm czym jest orgazm ?? czy orgazm moze byc samym pulsowaniem czy to tylko moment najwyzszego podniecenia ale jeszcze nie orgazm ?? czy orgazmem sa tylko skurcze pochwy ?

Gość kokokokoko chanel
orgazm to mrówki w butach :)

Gość agatka zagatka
bo chodzi o to ze z pulsowaniem nie mam problemu ale nie czuje jakiejs niesamowitej przyjemnosci wiec jak rozumiem pulsowanie to tylko wysokie podniecenie ?? a orgamz to skurcze ??

Pulsujące skurcze pochwy to jeden z podstawowych OBJAWÓW orgazmu, a objawów jest dość sporo i nie muszą występować u każdej kobiety jednocześnie :] Tak, jak objawem grypy jest najczęściej katar, ale sam katar, to jeszcze nie grypa, prawda? :) polecam poszperać po googlach :) i się doinformować ;P

Gość agatka zagatka
czyli ze co mam orgazm od sameog myslenia o sexie ?? np siedze na kanapie jestem podniecona bach pulsowanie i to juz orgazm??

to zależy jakie to jest pulsowanie :) Jeżeli robisz to świadomie - czyli zaciskasz i rozluźniasz mięśnie, to nie - to tylko metoda masturbacji :D jeżeli to się dzieje mimowolnie i nad tym nie panujesz i prawdopodobnie towarzyszą temu jakies dodatkowe objawy, to tak

Druga sprawa, orgazm ogólnie zależy od pobudzenia organizmu, wiec jeżeli tylko siedzisz na kanapie i sobie merdasz tam palcem, albo fantazjujesz, to na pewno orgazm nie będzie taki silny jak po godzinie dobrego seksu, kiedy wszystkie zmysły masz wyostrzone a całe ciało dostaje fioła :D