Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak mam sie zachowa,jak?

Pies znajomych zjadł mi buta

Polecane posty

Wiem,ze temat brzmi smiesznie ale jestem mega wkuwriona:( Poszłam dziś do znajomych w odwiedziny, a że oni są straznymi pedantami, to buty trzeba zawsze zostawić w korytarzu. Zresztą dziś strasznie lało, wiec i tak pewnie bym zostawiła. My sobie gadu gadu w pokoju przy kawce, a w tym czasie ich pies zżarł mojego buta. Dodam,ze buty kupilam tydzien temu za 350 zł:( Znajoma na droge powrotną pozyczyła mi swoje trampki i powiedziała, że moge oddac przy okazji!!! mnie tak zatkało,że nic nie powiedziała. Mam sie upomniec o kase za buty czy coś w tym stylu?? Oni nawet nie powiedziali PRZEPRASZAM, tylko sie smiali,ze ich Ciapek taki urwis. No ale jestem wkurfiona. Fak.

Sama mam psa i gdyby coś takiego się stało, to przeprosiłabym i starała się zrekompensować stratę. Uważam,że powinnaś z nimi porozmawiać.Skoro piszesz,że buty nowe i nietanie.

Gość sxhwqiduxh
350 zl to nie tak mało....powinni zwrócić pieniadze

wlasciwie to zaluje,ze od razu sie nieupomnialam,ale bylam "zamurowana". Pojde oddac te trampki i jak mam zaczac rozmowe? Sorry kochani ale oddajcie mi za buty?

Gość dhuwedgh
no wlasnie tak:) w koncu to nie byly jakies klapki z trzciny za 5 zl :P zaden wstyd upomniec sie o swoje

Gość Lady Gagolina
Moze te Twoje buty wygladaly na 30zl i znajomi mysla, ze zadna strata ;)

mi też kiedyś buta pogryzł pies sąsiadki, tylko przeprosila i nic nie powiedziala, że odkupi, na szczescie moje nie były ani nowe ani takie drogie

Gość czarna taranula
Powinnas sie upomniec. Tez mam psa i w takiej sytacji rzecza normalna byloby dla mnie oddac pieniadze za buty. Moze uswiadom im ile stracilas?

Gość ale mutant, 40 juz wyglada zle
no, 175 za buta powinni oddac. dziady pieprzone, co za brak kultury. PS zostawianie butow w korytarzu to chyba nie pedanctwo tylko norma?

Gość zgadzam się że to nie
pedantyzm, to jest po prostu wiocha!