Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmmj,

wczoraj urzadzilam mega seksowna kolacje dla mego faceta

Polecane posty

Gość nmmj,

powitalam go w drzwiach w lateksowej czarnej mini, rozowe szpile 14 cm peep toe, czarne rajstopy kabaretki z wycieciem w kroku,sexi perfumy i zdzirski makijaz skulam go kajdankami, karmilam go owocami i bita smietana skrecal sie szalony, potem mnie ostro przelecial, od tygodnia ciagle za mna lazi i non stop chce sie bzykac:P bez konca... wy tez tak robicie?

My robimy dużo więcej fajnych rzeczy, ale są dla nas tak normalnym zjawiskiem, że nie czujemy potrzeby opisywać ich na kafe w dziale "życie uczuciowe" :)

Gość nmmj,
dlaczego fantazji?

Gość widze ze
tu same zazdrosnice:) Autorko, ja tez czasami tak sie zabawiam z moim facetem:) To swietnie urozmaica zwiazek! Polecam od czasu do czasu przebrania np pielegniarki:)

Gość very cheap
to widac jakich macie facetów jak lecą na jakieś zdzirskie przebieranki, dobrze by mógł iść do burdelu ale po co jak ma w domu własną dziwkę

Gość to straszna wizja
a już myślałam, że będzie o kanapkach z pasztetem, winie i świecach.:(

Gość Słoń belgijski
"w lateksowej czarnej mini, rozowe szpile 14 cm peep toe, czarne rajstopy kabaretki z wycieciem w kroku,sexi perfumy i zdzirski makijaz" Ja bym się chyba porzygał. Chyba na pewno. Ale jak kogoś podniecają k...y, to pewnie to działa. Gratuluję gustu twojego faceta.

Gość Serafina90
Też nieraz zakładam seksowną bieliznę, ale jest to bielizna gustowna, a nie taki kicz jaki Ty opisałaś. Z owocami i bitą śmietaną będę musiała spróbować.

Gość gahanica
przeciez autorka nie napisala, ze on wracal z pracy... a poza tym nawet gdyby... to wlasnie takie elementy zaskoczenia sa wazne... a facet na sam widok pewnie zregeneruje wszystkie sily od razu nawet po 10 godz pracy... jedynym minusem byloby tutaj to, ze jesli pracowal fizycznie 10godz to jest pewnie bardzo nieswiezy i wczesniej prysznic bylby wskazany...

nasz seks jest tak niesamowity ze jakos do gl;owy nam nie przyszlo by wprowadzac jakiesn nowosci. moze kiedys..jak namietnosc troche spadnie

Gość no no no....
wczoraj urzadzilas mega sexowna kolacja a on juz od tygodnia za toba chodzi i chce sie bzykac.No no no co Ci sie poprzestawialo w tych fantazjach

Gość Layllaaa
Ludzie przeciez autorka nie jest dziwkaa;/...w seksie takie gierki wzmacniaja namietnosc, probowanie róznych rzeczy chocby przebieranie sie za pania lekkich obyczajów to tylko gra, co nie oznacza, ze jej facet leci na dziwka style, po prostu zazdroscicie i jestescie ograniczeni umyslowo :]

Gość Wprowadzam rozne ciekawostki
do mojego zycia sexualnego, kabaretki nosze czesto, ale rozu, szpilek - nigdy. Zamiast latexu skore :)

Gość głodny musiał być
to chyba sobie nie pojadł, słaba ta kolacja;)

"wczoraj urzadzilam mega seksowna kolacje dla mego faceta (...) d tygodnia ciagle za mna lazi i non stop chce sie bzykac bez konca..." i jeszcze nikt nie apeluje, ze to prowo? i jeszcze ktoś jej broni :D

Gość mój za mną łazi ciągle
i ciągle chce sie bzykać jakoś nie muszę go skuwac kajdankami, zeby taki bł :)

Gość jokerrka
hmm no to musisz miec troche tej kasy, takie szpile, kabaretki i lateksowa mini troche kosztuja...

Gość no ja własnie tez tak miałam
no w któryms momencie zycia zwymkły, normlany namietny sex sie nudzi i wtedy trzeba sie przebierac ubierac i urzywac gadzety aby wogole mu stanoł :/ kicha :/

nie naronilas sobioe odcisków stawiajac mu? :P

Gość akakakaruzela
fuj, poleciał na lateks? To ty masz zboka a nie mężczyznę :-D

"fuj, poleciał na lateks? To ty masz zboka a nie mężczyznę" nie tyle zbok co juz niestety ale nie dyga mu przy normalnym sexie w zwiazkuz tym potrzebne mu sa silniejsze doznania... niedługo bedziesz go po jajach kopac aby wogole mu stanoł ;) : P

Juz nie przesadzajcie, ze latex to "mocniejsze doznanie".

"Juz nie przesadzajcie, ze latex to "mocniejsze doznanie"." od tego sie zaczyna :)

Z takim myśleniem to można powiedzieć, że zaczyna się od pozycji innej niż "na misjonarza"

Gość nmmj,
skad ta agresja? czy ja napisalam ze bylam na ksiezycu ale zobaczyla ufo? pisze o normalnych rzeczach ,mozliwych do zrealizowania a co 2 osoba najezdza mnie ze mam bujna fantazje no rzeczywiscie ciezko kupic szpilki i lateksowa mini..trzeba jechac do usa po to

Gość nmmj,
oczywiscie od razu pojawila sie banda dziewczyn najezdzajacych na mnie ciesze sie ze wasz facet nie potrzebuje szpilek i kajdanek ,skladan poklony uznania zakldam normalny temat i od razu zazdrosne wpisy

Gość gwoli wyjasnienia...
bawta sie, bawta...ale bez chwalenia lenia