Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierzeee

czy to mozliwe aby taka piekna dziewczyna byla Polka?

Polecane posty

Gość marne to pocieszenie
"le rozumiem, ze jak juz nie mozna skrytykowac za zbyt grube uda, brzydkie wlosy, male cycki, brzydkie oczy czy usta, to trzeba sie chwycic czegokolwiek - tym razem nie zostalo juz nic poza narodowoscia. " a czy przyjmuje jasnie pani do wiadomosci, ze niektorzy tego typu urody nie uznaja za najpiekniejszy?

Gość sciemaaaaa
Jessica Burciaga (born April 11, 1983) is an American model. Her father is Mexican and her mother is French, Irish and German. She was selected to be Playboy's February 2009 Playmate of the Month. i wszystko jasne........mieszanka, widac po twarzy

Gość zdzdzd999
jak ty mało w życiu widziałeś...

Gość Dzisiaj na NK....
to nie chodzi o "typ urody", bo w kazdym typie znajda sie i pieknosci i brzydule. Ale ona jest najlepsza w swoim typie (jesli juz czepiamy sie typow). Najlepsza jaka ja widzialam.

Gość zdzdzd999
kurcze gości jakiś ciemny jesteś? jak tabaka od ruskich... w topiku zapytałeś czy to możliwe czy jest Polką...a teraz się zarzucasz nam, że się czepiamy? Idź się lecz

Gość Dzisiaj na NK....
dlaczego kazdy referuje do moich wypowiedzi jakbym byla facetem? Jestem kobieta! Czy naprawde tak trudno zrozumiec ze kobiety tez moga sie zachwycic uroda innej kobiety? I to nie tylko na pokaz sie zachwycic, rzekoma uroda brzydszej od siebie kolezanki ktora trzeba jakos pocieszyc.......Ja sie zachwycilam.

Gość matka wie ze cpiesz?
swoją drogą p1erdol1sz nie od rzeczy... dobra rada... zwal sobie i idź już spać, bo rano trzeba wstać ...

Gość Dzisiaj na NK....
ja nie zadalam zadnego pytania w tym topiku, i w ogole nie zalozylam tego topiku....(gosciu).......

Gość matka wie ze cpiesz?
pozmieniaj sobie 'e' na 'a' to jakiej jesteś płci nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia :)

Gość zdzdzd999
co nie zmienia faktu , że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i myśleć racjonalnie.

Gość Dzisiaj na NK....
No prosze, jakiez to emocje moze wzbudzic u niektorych zdjecie pieknej kobiety :) Skad tyle agresji? Nie rozumiem, a wlasciwie to rozumiem, tylko myslalam ze dzieciaki o tej porze juz spia dawno....:0

Gość marne to pocieszenie
nie wiem jak wy ale ja spierdalam spać, narka 🖐️

Gość 3w1 :)))))))))))))))))))))))))
LOPEZ-KARDASCHIAN-SCHWARZINGR SLICZNA JEST