Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka czarrna

urlop wychowawczy a drugie dziecko

Polecane posty

Gość kotka czarrna

mam pytanko, obecnie jestem na urlopiw wychowawczym (juz nie płatanym) do czerwca 2012r. umowe o prace mam do 2017r. czy jezeli do czerwca zajde w druga ciąze to bedzie mi przyslugiwal normalnie zasiloek macierzynski a potem platny wychowawczy? czy szef ma mnie prawo zwolnic? pozdrawiam :))

Gość kotka czarrna
nie o to mi chodzi. urlop wych konczy mi sie w czerwcu, gdybym zaszla w ciaze przykladowo w marcu to jakie swiadczenia mi sie naleza?

Gość wystarczy że na jeden dzień
pójdziesz do pracy, a nic Cie nie ominie (tzn. musisz wrócic z urlopu wychowawczego).

Gość kotka czarrna
aha rozumiem, czyli np po skonczeniu wychowawczego ide np na pare dni do pracy i potem moge isc na l4 przykladowo z ciazy?

Gość gwiazdka23
Boże jak ja nie lubię takich PAZERNYCH!!! idiotek. A potem się dziwią, że nikt nie chce młodych kobiet zatrudniać, bo po co skoro przez taką jak autorka nikt przez 6 lat nie widzi ich w pracy.

kotka czarrna aha rozumiem, czyli np po skonczeniu wychowawczego ide np na pare dni do pracy i potem moge isc na l4 przykladowo z ciazy? - tak, dokładnie. W razie czego to sktróć sobie wychowawczy.

Gość kotka czarrna
a co cie to obchodzi:) hehe. inni kradna miliony i zyja:)

Gość kotka czarrna
ale jezeli z dniem zakonczenie urlopu wychowawczego szefowa mnie zwolni? a bede w ciazy juz wtedy?

musisz wyczuć sytuację, podpytac ją wcześniej... jak ma Cie zwolnić, to nie przychodz do pracy.

Gość kotka czarrna
ona jest straszna czyha by mnie zwolnic wiec pytac to nie bardzo. ale jezeli mam umowe do 2016r i zajde w ciaze np w marcu to powinnam byc chroniona prawda?

ciezarnej zwolnić nie może.