Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLOMBA Z ZOMBA1989

co kupić małemu dziecku ??

Polecane posty

Gość PLOMBA Z ZOMBA1989

co mam kupić dziecku półtora rocznemu ?? to dziecko wszystko ma... może być coś nawet droższego... huśtawki, baseny...kurde wszystko ma.. co mogę kupić fajnego dziewczynce w tym wieku ?? może ma ktoś jakiś pomysł ?? coś na allegro ??

no i właśnie taki to jest teraz problem z tymi dziećmi - nie wiadomo co im kupić! bo wszystko mają! zaraz pomyślę i coś Ci napiszę na razie wymyśliłam: -samochód-jeździk (dziewczynki też lubią ;P) -rowerek (taki dla małych dzieci którym mogą kierować i jednocześnie pchać rodzice) -jakiegoś fajnego dużego miśka np. Kubusia Puchatka - farby do malowania rekami (tanie, ale dzieci uwielbiają - rodzice zdecydowanie mniej) - jakieś zwierzątko typu papuga, chomik - tylko co na to rodzice?? ;)

no to Ci powiem, że to co wymieniłaś ona ma...ona ma wszystko... niepotrzebnie zostawałam chrzestną :o co bym chciała jej kupi, czy zamówić na allegro to mi pisze mama dziecka, ze ona to ma.. i serio jak tam jadę to to już jest.. myślałam o basenie - jest..domek taki duży do ogrodu - jest.. ślizgawka - jest.. :o wszyscy kupują ile wlezie chyba specjalnie pokazać, że chrzestna kupuje najmniej bo jej ni stać.. :/ a ja kurde prócz tego, że mam ciężko z kasą to jak uzbieram to nie wiem co kupić.. nie chcę kupować pierdół.. ubrań tez nie nakupuje nie wiadomo ile.. nie wiem już co ja ma zrobić.. chcę kupić coś fajnego co będzie miała na długo.. pomocy.. :/

no i najgorsze w tym wszystkim jest to że cokolwiek człowiek by nie kupił to i tak się dziecko nie ucieszy - bo ma tyle zabawek że jedna więcej nie robi różnicy ja mam zawsze ogromny problem z prezentami, szczególnie dla bratanka mojego męża, on też ma wszystko a newet czesem podwójnie ;) dla chłopców mam więcej pomysłów - bo sama mam chłopca 1 rok i 8 mies ;) ale dla dziewczynki , tym bardziej takiej małej pomysłay mi się skończyły :o poszperam jeszcze coś na allegro może mi coś wpadnie "w oko" ;)

mój 3 letni bratanek bardzo lubi ksiażeczki i to od najmłodszych lat. jak byłam u niego tak ok 1,5 roku bardzo się ucieszył z książeczki o trzech świnkach ale takiej ze jak naciśniesz guzik to to samo czyta na głos, a inne wydają odgłosy świnki. więc moze w tę stronę???

Gość Maryjetta.
Moja corka tez wszystko miala,i zamiast kolejnych miskow to wolalam zeby przyniesli pampersy albo chusteczki,oliwka itp. Jesli koniecznie chcesz zabawke to moze taka kostke do ktorej wrzuca sie klocki roznej wielkosci. Albo organy (pewnie i tak popsuje i szybko znudzi). Moja corka zawsze marzyla o domku. Sa takie namioty dla dzieci na allegro na wzor mini domku ok 70-100 zl.

Gość Maryjetta.
Moja corka tez wszystko miala,i zamiast kolejnych miskow to wolalam zeby przyniesli pampersy albo chusteczki,oliwka itp. Jesli koniecznie chcesz zabawke to moze taka kostke do ktorej wrzuca sie klocki roznej wielkosci. Albo organy (pewnie i tak popsuje i szybko znudzi). Moja corka zawsze marzyla o domku. Sa takie namioty dla dzieci na allegro na wzor mini domku ok 70-100 zl.

Gość (po)szukajka
ma domek taki duży w którym stoi..ma tam krzesełka i stoliczek.. to co się wrzuca tez ma.taki garnuszek śpiewający.. :/ serio chyba te ubrania kupię.. bo nie wiem.. pojadę tam..wezmę matkę na zakupy.. i niech wybiera.. masakra.. w taki sposób rozpieszcza się dzieci.. ludzie którzy n życie nie mają kupują na siłę dziecku tonę zabawek miesięcznie powaga..to jest chore.. ja tam miałam kilka i je kochałam i znałam każda zabawkę a nie rzucałam w kąt

Gość frygis
a może kupisz jej taka duuuużą piłę dmuchana z uszami albo bez do skakania i turlania się po niej

nie..ja temu dziecku nie kupie zabawek.. bez przesady.. zatonie niedługo w tych zabawkach.ja zapierdzielam długo żeby zarobić na to co jej kpie więc nie tyram nocami żeby kupić coś co rzuci w kąt.. kupie jej ubrania..trudno.. ode mnie zero zabawek.. ta tablica była fajna.. i może się uczyć na niej literek.. tylko gdzie ona to wstawi.. :/

Gość kumkalumka
Ty to musisz być bardzo zgorzkniałą ciotką... Jak rodziców stać, to rozpieszczają, nic Ci do tego. Jak już nic jej nie chcesz kupować to zabierz ją do zoo, wesołego miasteczka czy do cyrku. Rusz głową ciotka, a nie tylko się użalaj jak to trudno coś kupić.

PLOMBA Z ZOMBA1989 1. daj jej (jej rodzicom) talon np. do Smyka 2. powinnas sie cieszyc ze twoja chrzesnica ma wszystko a ty to z takimi pretensjami piszesz ze az szkoda czytac

Gość aaaaaaaaaaaaaaahahaha
wsadź mu coś do mordy

Gość kup jej lalkę, tego nigdy
nie za duzo

cieszę się że ma... ale pierdolicie.. mogłam się tego spodziewać.. chce jej dać coś oryginalnego.. ale za mała jest chyba, żeby jej kupić rower czy coś innego.. nie pierdolcie, że taka zgorzkniała ciotka jestem.. jakby była to by mnie nie interesowała i bym tu nie pytała o coś fajnego.. tylko co ja chce kupić to pisze matce o tym i mi mówi, że już jej ktoś to kupił.. matko..

cieszę się że ma... ale pierdolicie.. mogłam się tego spodziewać.. chce jej dać coś oryginalnego.. ale za mała jest chyba, żeby jej kupić rower czy coś innego.. nie pierdolcie, że taka zgorzkniała ciotka jestem.. jakby była to by mnie nie interesowała i bym tu nie pytała o coś fajnego.. tylko co ja chce kupić to pisze matce o tym i mi mówi, że już jej ktoś to kupił.. matko..

Gość Maryjetta.
A moze jakis wypasiony nocnik?

Gość gość
Małym dzieciom zawsze kupuje w prezencie coś co jest odpowiednie ale ich etapu rozwoju. Dla roczniaka to watro pomyśleć o jakiejś dużej macie albo kojcu. Na electro.pl widziałam fajne maty z których można zrobić właśnie kojce. Sama mam małego brzdąca który wszędzie człapie więc myślę, że takie coś będzie idealnym prezentem.