Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

pilnie sprzedam ubranka dla dziewczynki, kilka uniwersalnych, spiworek do wózka

Polecane posty

To ja jeszcze skomentuję a raczej skrytykuję. ;) Jak juz wcześniej ktoś pisał, wiele osób unika aukcji z ceną minimalną. Po drugie - to, ze w paczce jest więcej rzeczy, a nie tylko te na zdjęciach, trzeba się doczytać. To nie jest od razu widoczne, a osoba, która przegląda kilkanaście- kilkadziesiąt aukcji nie wczytuje się w każdą, tylko rzuca okiem. I jeszcze jedna rzecz, ale to może tylko ja tak mam - nie trawię zdjęć "bokiem". Jak widzę taką aukcję, to przechodzę do następnej.

napisałam że tych bucików nie ma więc chyba każdy potrafi czytać po drugie link do zdjęć jest taki bo wcześniej sprzedawałam ubranka na sztuki a teraz chce to sprzedać jako całość jak ktoś chce to sobie może przeliczyć jak wychodzi to na sztuki nie uważam tego za wysoką cenę, jak ktoś będzie zainteresowany to kupi i tyle.

Gość kwiat tamaryszku
aukcja jest beznadziejna-malo przejrzysta,zdjęcia to juz wogole jakis kosmos, po co te ceny za pojedyncze sztuki? wez kobieto zobacz jak wygladaja profesjonalnie zrobione aukcje- u ciebie nawet za 10 złotych tego bym nie kupila ogarnij ta aukcje na nowo, od poczatku zrob normalne opisy,wklej zdjecia, a nie misz masz bez ladu i skladu!

Gość zmien zdjecia z poziomych
na pionowe

Gość Gorzka czekolada z imbirem
Zajrzałam z ciekawości (mam chłopczyka), ubranka są super. A aukcje - nie każdy sprzedaje coś codziennie na allegro i nie musi być profesjonalistą w tym zakresie.

Gość ubranka sa takie sobie
mam wrazenie ze to autorka zmienia nicki i sie zachwyca tym co sprzedaje tyle pochwał na kafe? nieprawdopodobne!

nie zmieniam nicków!! i nie wystawiam sama sobie pochwał, widocznie ubranka nie są takie beznadziejne:) wszystkim one nie muszą się podobać bo o gustach się nie dyskutuje:)

Gość oglądalnosc w sumie
spora

po drugie jak ktoś jest z trójmiasta to zapraszam , można sobie ubranka obejrzeć przymierzyć itp. Jeżeli ktoś będzie bardzo chciał to zrobię więcej fotek i wyślę na email co za problem

Gość wg zdjec to 18 rzeczy
?

wszystkie ubranka są podane w linku na allegro na allegro jest tylko kilka przykładowych zdjęć 49 sztuk ubranek 2 pary skarpetek z podeszwą 6 par rajstop 5 par bucików befado śpiworek do wózka/na sanki

Gość wg zdjec to 18 rzeczy
ten link nie działa

link działa, wypisałam wszystkie rzeczy które wchodzą wskład paczki. link wystarczy sobie skopiowac i wkleić do przeglądarki:)

Gość ccaaaaaac6
jaka c2ena m7nimalna?

Gość cena minimalna to
200zł

cena jest do dogadania się mój email demolka2006@wp.pl proszę o kontakt i możemy porozmawiać o cenie

Ja bym była zainteresowana kilkoma ubrankami, ale nie całością. Możemy się jakoś dogadać?

kilkoma to tak nie bardzo bo wszystko jest na aukcji zależy mi żeby sprzedać to wszystko bo ja za 2 tygodnie wyprowadzam się i nie mam jak i gdzie tego zabrać ze sobą, powtarzam cena za całość jest do negocjacji chociaż uważam że za taką ilość ubranek ta cena nie jest wygórowana

powinnam napisać kilkunastoma;) albo i kilkudziesięcioma:) Ale wszystkich na pewno jednak nie. A co z tymi sandałkami NelliBlu?

sandałki odkupiła znajoma wiec ich nie ma w sprzedaży zależy ile byś tych rzeczy chciała wtedy możemy się dogadać napisz do mnie email co cię interesuje??

Gość co komu szkodzi wziac wszystko
ale jak ludzie licytuja to jak bedziesz wyprzedawac te ciuszki?

w sumie racja nie mogę przerwać aukcji, więc albo wszystko albo nic. Bo już są 2 oferty więc jakieś zainteresowanie jest jeżeli zdecydujesz się na wszystko to zapraszam:)

strasznie duża????????????????? podziel sobie kwotę przez ilość ubranek zobaczysz jaka wyjdzie ci kwota za sztukę...

jak mam kupić całość ubranek, z których część mi się nie przyda bądź nie podoba to raczej dla mnie to sporo...