Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

jestem w ciazy..

Polecane posty

wlasnie zrobilam test ciazowy i wynik jest pozytywny, co prawda 2 slabe widoczne paski ale sa.....mam 20 lat...

Gość hdsfiuhdsfpshdfsdf
powinnaś się cieszyć

Trzeba było o tym wczesniej myśleć, jak wygląda Twoja sytuacja z chłopakiem? uczysz się? pracujesz? Długo jestescie razem?

Gość soczewki
nie wiedzialas skad sie biora dzieci? po co uprawiasz sex? to nie jest zabawa dla dzieciakow. trzeba ponosic konsekwencje swoich czynow.

moja mama też mnie urodziła jak miała 20 :D i ja też jestem po 20stce ,fajnie mieć taką młodą mamę :P

Gość z cyckiem na plecach
sie nie chwal skurwysynu, bedziesz mial blizniaki :(

Gość Myślisz ze za wczesnie
na dziecko, ale dupczyć się nei przestałaś...:o

Gość htujyurn
przestan pieprzyc soczewki. Ty czekalas do slubu, ze tak teraz sie natrzasasz???

Gość soczewki
nie nie czekalam do slubu ale wiedzialam co robie i z kim! i napewno nie zalilabym sie gdybym byla w ciazy! tak to jest jak dzieciaki robia co robia a pozniej jest placz.

Gość amgina88
poradzisz sobie. Ja wpadlam majac 18lat i nie zaluje ze urodzilam.poza dzieckiem studiuje i pracuje

''mysle ze majac 20 lat to troche za wczesnie na dziecko....'' majac 20 lat nie wiesz co zrobic zeby NIE zajsc w ciaze ? trzeba bylo wczesniej myslec :-O :-O

oboje z chlopakiem pracujemy za granica, jestesmy 2 lata ze soba, uklada sie nam dobrze ale jestem chyba za mloda na dziecko ;/

Gość htujyurn
a gumka Ci nigdy nie pekla? bo mi tak.

soczewki - nie żaliłabyś się czyli wnioskuję,ze dzieci nie masz... tak naprawdę nigdy nie mozna przewidzieć jak człowiek zachowałby się w takiej sytuacji . Możesz sobie pisać,że nie ale tak naprawdę tylko życie może to zweryfikować.

to jakos slabo sie zabezpieczaliscie :/

E to nie macie takiej złej sytuacji, dacie sobie rade:)

Gość soczewki
nie zalilabym sie gdybym wpadla jak bylam w jej wieku. dzieci nie mam ale planujemy oboje z mezem i jest to przemyslana decyzja, a nie zabawa jak w przypadku autorki :/

to widocznie niewiele wiecie o tym jak powinniscie sie zabezpieczac, skoro i tak jestes w ciazy...

Gość przyszla mamusia
Do ancymonka: Dziewczyno, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :-) Dziecko to wielki dar, cieszyc sie trzeba. czy to za wcześnie? A kto wie kiedy jest idealny czas na dzieci?? Co się stało, to sie nie odstanie. A światopoglad bedzie Ci się zmieniał z pierwszym usg, potem jak zobaczysz swoją małą fasolkę, a jak uraczy Cię pierwszym koniakiem zobaczysz już rzadnych wątpliwości nie bedziesz mieć :-)

''Co się stało, to sie nie odstanie. A światopoglad bedzie Ci się zmieniał z pierwszym usg, potem jak zobaczysz swoją małą fasolkę, a jak uraczy Cię pierwszym koniakiem zobaczysz już rzadnych wątpliwości nie bedziesz mieć '' :-O :-O :-O :-O

a tam za wcześnie, nie przesadzaj. skoro obydwoje pracujecie za granicą to pewnie kasę macie. a masz kogoś do pomocy? mama, jego mama? teraz tylko wyprawkę szykować :) gratuluję

tak rodzice chlopaka sa spoko moja mam tez ale boje sie co powie moj ojciec;/ nie mam z nim najlepszego kontaktu i w ogole jest dziwny ;/

Gość panna-w-ciazy
z tego co piszesz i jak piszesz widac ze z ciebie straszne dziecko jeszcze i nie doroslas do tego by byc matka. wspolczuje temu malenstwu, naprawde...

nie przesadzaj, po prostu ma obawy ;/ jak przyjdzie czas to dorośnie - jeszcze ma 9 miesięcy :)

Gość mirelkaa
Gratulacje, ciesz się:) Twój ojciec nie jest Ci potrzebny do wychowania dziecka, tylko ojciec Twojego dziecka , to co się przejmujesz.. skoro jesteście za granicą to pewnie nie powodzi was się źle, a poród tam gdzie jesteście i opieka na pewno będą lepsze niż w Polsce więc same plusy ;)

Gość mamaaaaaaaaaaaaamia27
za granicą do 9 tygodnia mozna wziąc tabletki i po sprawie, ale przemyślcie do dobrze wraz chłopakiem moja "wpadka" urodzi się za 8 tygodni, przepłakałam pół ciązy, ale mimo mozliwosci nie zdecydowałam się na usunięcie, teraz juz nie wyobrazam sobie zebym mogła usunąc tego bąbla