Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

jestem w ciazy..

Polecane posty

uwielbiam to wmawianie, ze jak juz bedziesz w ciazy to WSZYSTKO sie zmieni, a jak urodzisz to juz w ogole sielnka :-O :-O

nie chce tutaj rodzic i zostac...napewno wroce do Pl....pozatym piszecie ze nie powodzi nam sie zle...za granica juz nie ma takich kokosow jak kiedys...lepiej tutaj niz w Pl ale zaden luksus...zycie tutaj jest drogie mieszkanie drogie.... ale chodzi o to ze ja jeszcze nie doroslam do tego zeby miec dziecko...moj chlopak jest odpowiedzialny, zaradny i wiem ze on podola...natomist nie wiem czy ja dam rade..

Gość przyszla mamusia
Ktoś kto nie był w ciąży nie dowie się jak to jest..więc co TY Jelly Belly czy jak Ci tam, wiesz? Ja też wpadłam, płakałam ze nie chce, a dziś będąc na półmetku ciąży ciągle nie wierze że spotkało mnie coś tak pięknego możliwość bycia mamą :-) Człwoeik dojrzewa razem z rosnąc\ym brzuszkiem, zmieniają mu się priorytety, tak to jest. Tak więć serdeczne gratulacje Ancymonko. Wszystko bedzie sie samo układac, rodzice z czasem beda się cieszyc z bycia dziadkami a Wy nie bedziecie sobie juz wyobrazac świata bez dziecka :-) Wspomnisz jeszcze moje słowa :-_ A póki co to dbaj o siebie i swoje maleństwo :-D

''Człwoeik dojrzewa razem z rosnąc\ym brzuszkiem, zmieniają mu się priorytety, tak to jest. Tak więć serdeczne gratulacje Ancymonko. Wszystko bedzie sie samo układac, rodzice z czasem beda się cieszyc z bycia dziadkami '' jasne, wszystko sie SAMO ulozy, a to,, ze ona nie dorosla do bycia matka to tylko maly pikus. i jak dziecko juz bedzie na swiecie, to bedzie jeszcze piekniej. Pewnie.

''ale chodzi o to ze ja jeszcze nie doroslam do tego zeby miec dziecko...moj chlopak jest odpowiedzialny, zaradny i wiem ze on podola...natomist nie wiem czy ja dam rade..'' Powiedz szczerze, dlaczego nie myslalas o tym wczesniej ??? jak mozna byc dorosla, odpowiedzialna kobieta, zyc w XXI wieku, i zaliczac wpadki, pomimo tego, ze nie czuje sie gotowym do zakladania rodziny ???? :-O Bo potem tylko i wylacznie ciepria na tym dzieci, ale o tym nikt juz nie mowi

Bzdura,gówno, nic się nie ułoży, będzie tylko gorzej :o płaczący po nocach niemowlak i dziewczyna która nie wie ocb :o