Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nie równo pod kopułą

takie zauroczenie....

Polecane posty

oszlalam na punkcie 21-letniego faceta stara i glupia, musze go wyrzucic z glowy wrrrrr

Gość no ja własnie tez tak miałam
a stara i glupia ile ma lat?

Gość holykris
Własnie ile masz lat skoro tak mówisz?

27..

Gość holykris
Hm... to parę lat różnicy jest.. To czym ci zaimponował ,czy tak potężnie zauroczył?

Gość holykris
Hm... to parę lat różnicy jest.. To czym ci zaimponował ,czy tak potężnie zauroczył?

eeee to taki szczawik dla ciebie... wiesz o tym ze mezczyzni dojrzewaja pozniej niz kobiety o jakies pare lat a niektórzy dopiero pół roku po śmierci? rozumiem ze intelektualnie sie nie pociaga, moze swoja naiwnosci, głupota i świerzym ciałem bo watpie w to ze było by w tym cos innego. no9 chyba ze jestes na takim samym etapie rozwoju emocjonalnego co on czyli "nastolatka"

nie wiem, ogolnie, fajny jest i myslalam ze przynajmniej ma te 25;) wyglada i zachowuje sie dojrzale jak na swoj wiek i ma niesamowite poczucie humoru

"mam nie równo pod kopułą oszlalam na punkcie 21-letniego faceta stara i glupia, musze go wyrzucic z glowy wrrrrr" masz faceta? kiedys ostatnio sie kochałas z kims? moze jestyes napalona...a wtedy kobiety slepna i głupieja :/ wiec ogranij sie

"wyglada i zachowuje sie dojrzale jak na swoj wiek i ma niesamowite poczucie humoru" aaaa :)

moze jestyes napalona...a wtedy kobiety slepna i głupieja :/ wiec ogranij sie faktycznie, to chyba to hehe, spoko juz sie ogarnuje, i na pewno nie dopuszcze zeby cos miedzy nami bylo, wiem ze za mlody!!

"faktycznie, to chyba to hehe, spoko juz sie ogarnuje, i na pewno nie dopuszcze zeby cos miedzy nami bylo, wiem ze za mlody!!" ;) ostudz stosunki ;) :P no chyba ze chcesz miec jazdy w stylu "przespałam sie z młodszym i mam wyrzuty sumienia" kobiety czesto maja tak ze nie załuja ze sie nie przespały z jakims facetem ALE ŻAŁUJA ZE TO ZROBIŁY. wiec wiesz...lepiej poczekac sobie, niech przejdzie a pozniej bedziesz z siebie dumna i nie bedziesz sie czuła jak szmata.

"kobiety czesto maja tak ze nie załuja ze sie nie przespały z jakims facetem ALE ŻAŁUJA ZE TO ZROBIŁY." a czasem maja to generalnie w dupie i chca jak naj\szybciej zapomniec o tym... to faceci maja tak ze wspomninaja i wala konia na sama mysl

mysle sobie, ze jakby on mial 25 a ja 31 to juz ta roznica inaczej wyglada, a 21-letni chlopak to dziecko, wiem o tym. ale jakos tak mnie kreci w nim to ze jest taki, jak to okreslilas swiezy, troche niesmialy:)

autorko moj maz mial 22 lata jak go poznalam ja 28 :) wiec serio nie masz czym sie meczyc... chociaz ja tez balam sie - ale on pokazal mi ze wiek nie ma znaczenia i niech sobie ludzie gadaja ... my jestesmy szczesliwi :)

Gość e tammmm,,,,,,,,,,
jaki za mlody? jezeli jest taki dojrzaly jak piszesz, a Ty jestes fajna babka, to dlaczego masz nie sprobowac?

"autorko moj maz mial 22 lata jak go poznalam ja 28 wiec serio nie masz czym sie meczyc... chociaz ja tez balam sie - ale on pokazal mi ze wiek nie ma znaczenia i niech sobie ludzie gadaja ... my jestesmy szczesliwi" no widzisz :0 to mkasz dwie opinie :) dorosła baba jestes i sama zdecyduj...to ty bedziesz sczesliwa albo nie.. my nie mamy nic do tego :)

żona-swojego-męża - a to ciekawe i rzuca troche inne swiatlo na cala sprawe;) fajnie ze wam sie ulozylo bo wiem z wlasnego doswiadczenia jakie musialas miec opory

skoro jest fajny itd to serio uwierz mi wiek nie ma znaczenia - oki czasem wychodzi ta roznica w pogladach albo np. moj maz niezna jakis zespolow, filmow itd. ktore ja ogladalam jak bylam nastolatka hahah ale serio ... to sa pierdoly - bo jesli jest dobrym czlowiekiem i pasuje ci charkaterem to nie ma co sie zastanowic i trzeba sprobowac ... pozatym sa faceci po 30 ktorzy sie zachowuja gorzej niz 15 latkowie :) nie ma na to zasady ...

a ile teraz ma twój maz?

Gość e tammmm,,,,,,,,,,
wiek nie ma tu nic do rzeczy, a roznica nie jest tez duza, a Ty jemu tez sie podobasz?

mam nie równo pod kopułą a myslisz ze ja nie mialam ? ;) pierwsze nasze spotkanie ... (poznalam go przez neta - widzialam jego fotki itd) - a ja mysle jezuuu jaki on mlody hahah potem wziol mnie za reke i poszlismy na spacer a jak bral mnie za dlon to ja hmm boze jakie dziecko smialam sie w myslach ... ale po 20 min rozmowy juz wszystko wiedzialam :)

"w pazdzierniku skonczy 24 a ja w styczniu bede miala 30 " :) spoko ...po 30 facetom odbija :)... młodzi jeszcze ok jako taka ale pozniej to juz masakra :)

koło 30 rozejrzy sie za 21 latka ;) zobaczysz :P

Gość e tammmm,,,,,,,,,,
co to znaczy odbija? mojemu nie odbilo:O

no podobam mu sie, ale jest dodatkowy problem - to jest najlepszy kumpel mojego mlodszego brata:) wiec za duzo przeszkod do pokonania hehe

tak? a ile on ma lat a ty ile?