Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nie równo pod kopułą

takie zauroczenie....

Polecane posty

Gość e tammmm,,,,,,,,,,
myslalam, ze to wzajemne zauroczenie, ale skoro Ty go nie interesujesz, to chyba nic z tego..

nie ma co myslec czy partenowi odbije po 30 czy nie, takie gdybanie jest bez sensu, jesli sie kochacie to najwazniejsze, rownie dobrze mozna by pomyslec ze kazdemu ok 40 odbija i szuka mlodszych, takie stereotypy

Gość e tammmm,,,,,,,,,,
tez mam mlodszego o 5 lat i jakos mnie nie rzucil:D

no wzajemne zauroczenie, a gdzie napisalam ze nie?

Gość no ja własnie tez tak miałam
"nie ma na to zasady vo bedzie za kilka lat... kazdy moze zdradzic... niezaleznie od wieku... bo to nie kwestia wieku a charkateru czlowieka !!" zgadzam sie :) mi naprawde tego nie musisz tłumaczyc...ja poki co jestem tolerancyjna do wszystkiego dopoki mnie to bezposrednio nie dotyka. Ja mam meza w moim wieku wiec mi poprostu ciezko to ogarnac dlatego tak sie nastawiam. Ciezko mi sie wczuc w to ze mam teraz np. napalic sie na 21 lat i udzielic ci porady. ja poprostu chyba bym sie nie napaliła : gustuje w innych faceta :/ nie wiem ogolnie to wasze zycie dziewuszki wiec róbcie jak wam pasuje i co was uszczesliwia a bo to wasze zycie i wasze wybory a reszta ma gówno do tego :)

"tez mam mlodszego o 5 lat i jakos mnie nie rzucil" chciałabym ci dogrysc ;) ale to z zazdrosci chyba ;) :P spoko fajnie :) a długo jestescie razem?

Gość holykris
Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz.... Poznasz go sam na sam to będziesz wiedziała czy to faktycznie takie potężne zauroczenie... Teraz siedzisz i myślisz Zaproś zapytaj pogadaj , i wtedy będziesz wiedziała czy będzie coś iskrzyć ... :)

Gość e tammmm,,,,,,,,,,
powiedzialabym, ze bardzo dlugo, bo ponad 20 lat:)

ogolnie to wasze zycie dziewuszki wiec róbcie jak wam pasuje i co was uszczesliwia a bo to wasze zycie i wasze wybory a reszta ma gówno do tego racja:) ogolnie napisalam zebyscie mi go wybily z glowy hehe, myslalam ze to bez sensu i nie ma o czym mowic. zobaczymy, moze sie z nim umowie jesli dalej bedzie nalegal;) musze to przemyslec.

Gość e tammmm,,,,,,,,,,
podobasz mu sie...przepraszam, zle przeczytalam:O

Gość e tammmm,,,,,,,,,,
nie masz sie nad czym zastanawiac, a juz na pewno nie nad roznica wieku, powodzenia!

ok, dzieki za wszystkie rady:) musze spadac baj

ogolnie napisalam zebyscie mi go wybily z glowy hehe" wiem :) ale to sama musisz zrobic jesli tego pragniesz, nam nic do tego :) i nic po nas :) " myslalam ze to bez sensu i nie ma o czym mowic. zobaczymy, moze sie z nim umowie jesli dalej bedzie nalegal musze to przemyslec." no on tez powinien sobie troche przemyślec :)