Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bebe000

pieluszki babydream

Polecane posty

Proszę o pomoc, szukam pieluszek babydream 6. Od samego poczatku kupuję w rossmanie te pieluchy ale dostepnosc skoczyła się na numerze 5. Czy ktoraś z Was ma dostęp do szóstek?

Gość może spróbuj nauczyć
dziecko korzystania z nocnika? ....ja ostatni rozmiar używałam 4... a potem to już nocnik.

Gość elwirasynka
ja mam dostępnosć do tych pieluszek u nas jest ich pełno ale po co takie duże ?

heh wiedzialam ze ktos powie o nocniku, moj syn uczy się korzystac z nocnika ale nie umie jeszcze na tyle zeby nie miec pieluszki. Ma 14 miesiecy myslicie ze na prawde jest za duzy na pieluchy? Dodam ze jego kochana pupka szybko wyrastała z mniejszych pieluch:)

Gość mamacórci
14 miesiecy ma i pieluchy od 16 do 30 kg? hehe moja też ma 14 miesięcy a kupuj ejej pieluchy o 7 do 12 kg :) musi duży być ten twój chłopak :D

Gość alaaa ma kotaaaaaaa
to nie jest powiedziane,że olbrzym chłopczyk jednak ma przyrodzenie i to też gra jakąs tam role jesli chodzi o rozmiar ...poza tym rozmiar rozmiarowi nie równy. mój synek ma 8,5kg i nosi pampki 4 ale cos czuję, że za niedługo będę musiała wskoczyć w 4+ a biedronkowe to chyba 5 a ma dopiero 6msc.

Kochane! on waży 9,5 kg ale jakos tak zawsze kupywałam mu wieksze i dzieki temu wytrzymywały mu cała noc na tyłku i ani kropelka z nich nei wyleciała. Zamowilam jakies na allegro ale w rossmanie zawsze byly po 19,90