Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość search

Odplacilam mu tym samym.

Polecane posty

Gość search

Moj maz od jakiegos czasu czesto(raz w tygodniu)wychodzi do takiego kiosku kolo domu i tam gra w automaty i pije piwo.wraca do domu po 23,wypity.Tlumaczylam,grozilam,blagalam-nic nie pomaga. Przedwczoraj wyszedl na chwile z psem i wrocil o 2 w nocy pijany,przy okazji zgubil psa,bo nie mogl sobie przypomniec gdzie go przywiazal.Dostalam szalu,wywrzeszczalam mu,ze bez psa ma sie nie pokazywac i fakt,zaraz go przyprowadzil. Wczoraj po pracy walnal skruche,ja udalam,ze jest ok i wieczorem wyszlam z psem tez niby na chwilke i wrocilam o 24.Dzwonil,ale nie odbieralam,on tak robi zawsze.Poszlam na dluuugi spacer.Jak wrocilam on juz spal z corka(bo mamy 2,5 letnia corke),pierwszy raz ja uspic musial,bo tak zawsze ja to robilam. Dzis wielce obrazony,ale ja mam to gdzies,zaraz wychodze z mala na dzialke. I tak sie zastanawiam czy to dobra metoda?Taki wet za wet?

Gość no ja własnie tez tak miałam
ehhh dzieciaki... ze ci sie chciało włuczyc do 24 w nocy samej z psem

ale w sumie dobry realks, odpoczelas sobie pewnie troche? co? ;)

Gość search
No wlasnie chcialo mi sie,bo od dwoch i pol roku kazdy wieczor to siedzenie w domu z dzieckiem. I raczej nie dzieciaki,bo ja mam 30 lat,a moj maz 40. a i tak,odpoczelam,nie musialam usypiac malej,to wielka odmiana;)

noooooo :) człowiek wtedy umie docenic takie chwile tylko dla siebie :) fajnie :)

Gość search
Mieszkamy w Niemczech.Sa:)

"prowo 1/10 " wcale nie musi ...bo czesto tak bywa "nie ma juz kiosków z automatami" a szkoda...bo nawet nie wiem co to jest :/

Gość search
Nie wiem czy w Pl sa czy nie ma,tutaj sa i bardzo niedobrze.

Gość search
No nie wiem wlasnie.Skoro tlumaczenie i proszenie nic nie pomaga,to moze taka metoda zadziala.Probuje czego sie da,w innym wypadku bede zmuszona mojemu mezowi spakowac walizki w koncu.Ja ciagle z dzieckiem w domu,a on sie bawi:o

"dobra metoda dla przedszkolaka ale nie dla doroslych ludzi" no...pozniej beda sie z tego śmiac...nawet dorosli czasem zachowuja sie durnie...

przynajmniej sobie odpoczełas przez chwilke ;)

Gość search
No tak,mysle,ze moim najwiekszym bledem bylo to,ze ja zawsze z dzieckiem jestem i moj szanowny malzonek uznal,ze nigdzie nie moge wyjsc i tak,bo dziecko.Bardzo kocham mala,lubie z nia spedzac czas,ale cos tu chyba nie gra. I nagle sie okazalo,ze jednak moge wyjsc sama i nie tlumaczyc sie,gdzie bylam.Tak jak on.Moze cos do niego dotrze,nie wiem.

Uważam, że bardzo dobrze zrobiłas, niech sie gniewa:P Ty możesz się o niego martwić, on już o Ciebie nie. Mam andzieję, że u Ciebie ten zimny prysznic na niego jakoś wpłynie.