Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię mojej Teściowej

Dlaczego Mamy wszystko na siłę przyspieszają?

Polecane posty

Gość g k l ml n m
Moje dziecko przekrecalo sie na boki w wieku 3 m-cy, ale za nic nie chcialo lezec na brzuszku. Jak mialo 8 mies. to pediatra zauwazyla ze sie nie przekreca z pleckow na brzch... i tego tez sie czepiala... Moze i tego nie umialo, ale potrafilo z brzucha na plecy sie przekrecic-zeby tylko na brzuchu nie lezec... Mi raban tesciowie robili, ale raz zrobilam awanture (spokojnych argumentow nie przyjmowali) i odczepili sie... Tez wmawiali chorobe, bo dziecko ma 12 m-cy i nie chodzi ! Zmuszali je do pozycji pionowej. Moja kumpela tez rzucala sugestie, ze moje dziecku cos jest, bo nie chodzi majac roczek ! Ona swojego syna, jak skonczyl pol roku w chodzik wkladala... zeby sie uczyl... i jej maly owszem, mial 11 m-cy i chodzil za raczke i w chodziku. Ale... nie umial z siadu podniesc sie do stania, chodzil, gdy ktos go trzymal, nawet przy meblach nie wstawal-bo do chodzika go wkladano, nie musial sie sam podnosic. I chodzic zaczal sam jak mial tez 15 m-cy.

ale jaja 2 różne diagnozy i dziecko, któro nie wie co ma z nogami zrobić przez ten ch... chodzik dobre dobre!!!