Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 OMG!

dodatki z hand made

Polecane posty

Go艣膰 OMG!

mam pytanie... kupilybyscie bizuterie hand made nawet gdyby byla drozsza od tej na allegro czy w zwyklych sklepach ze zwykla bizuteria? robiona na zamowienie, projekty autorskie.... macie ulubionych projektantow takiej bizuterii? Podzielcie sie opiniami prosze - bo zastanawiam sie nad dzialalnoscia z hand made ale nie wiem czy ludzie beda chcieli placic wiecej, bo jak wiadomo na allegro jest chinszczyzna (chodzi o te tanie produkty) a jak to wyglada gdzi bransoletka, kolczyki, naszyjnik czy nawet torebka sa drozsze niz w sklepach?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 OMG!
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OMG!
Go艣膰 w tarapatach
super! masz tego wiecej? jaki jest obwod nadgarstka? sa tez inne kolory i inne uklady?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OMG!
jestem w trakcie robienia :) jaki ma byc taki bedzie - robie na zamowienie :) kolory i uklady do wyboru :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swapperka
nawet nie kupi艂abym, ale kupi艂am! i to nie raz. takie projekty s膮 wyj膮tkowo oryginalne, a wcale nie musz膮 by膰 dro偶sze od tych w sklepie. liczy si臋 pomys艂 i jako艣ciowe wykonanie. je艣li chodzi o jedno i drugie mam same pozytywne do艣wiadczenia :) -------- www.swap-blog.pl - wymieniaj, nie wyrzucaj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja kupuje, ale przewaznie
kolczyki i naprawde nietypowe wzory, bransoletka srednio mi sie podoba.

Udost臋pnij ten post

Te偶 mam ten problem.. robi臋 bi偶uterie z modeliny, ka偶da para to m贸j osobisty pomys艂, nie powielam kotk贸w piesk贸w itd i niefajnie mi jak jestem wrzucana do jednego modelinowego wora.. Chc臋 to sprzedawa膰, ale nie na allegro tylko tak bardziej indywidualnie. Twoja bransoletka bardzo mi si臋 podoba jestem ciekawa jak膮 planujesz dla niej cen臋 :) a to moje prace http://kolczyk-i-wisiorek.blog.onet.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kfo wadis :D
mo偶na prosi膰 jaki艣 namiar? :)

Udost臋pnij ten post

To jest tylko cz臋艣膰, interesuj膮 mnie p艂aszczyzny i kompozycje przestrzenne, chcia艂abym otworzy膰 sklepik internetowy, ale na razie musz臋 pozosta膰 przy "rozeznaniu" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OMG!
kotolotka - ja na poczatek mam zamiar pobuszowac po okolicznych galeryjkach. to raz... dwa... serwisy z rekodzielem autorskim a pozniej sie zobaczy :) kfo wadis :D zapraszam do kontaktu omg.biuro@gmail.com

Udost臋pnij ten post

galeryjki spoko, ale do serwis贸w podchodz臋 sceptycznie, ci臋偶ko co艣 sprzeda膰 z ich mar偶膮..

Udost臋pnij ten post