Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiss My Lips x3 ; *

Co mam zrobić, boję się?

Polecane posty

Gość Kiss My Lips x3 ; *

Jestem już z moim chłopakiem rok i 7 m-cy. Ja mam 16 lat a on 21. Od jakiegoś czasu "nie radzę sobie" z nim. Mam na myśli to, że czepia się, jak wychodzę z koleżankami na dwór...a czemu z nimi wychodzę? Bo on nie chce ze mną wyjść. Co mi przyjdzie jakaś wiadomość na GG albo na tel. to już pierwszy musi wiedzieć kto i po co napisał. Za przeproszeniem przesiaduje u mnie cały dzień. Przychodzi do mnie i od razu na łóżko się kładzie. Zachowuje się jak dziecko. Ostatnio go w żartach lekko uderzyłam a on się chyba wkurzył i mi dość mocno przywalił z pięści w żebra ;( Ostatnio też go uderzyłam w żartach leciutko mi oddał, uznałam to za żart, potem oddałam mu lżej to mnie mocniej uderzył w ramie ;( Co mam poradzić. ? Z nim się nie da poważnie pogadać, bo powie, że on nie ma zamiaru się zmieniać dla dziewczyny. Zrozumcie mnie, co mam zrobić, bo już wysiadam psychicznie a jestem na tym punkcie wrażliwa ;( Zerwaliśmy niedawno ze sobą. Przedwczoraj daliśmy sobie szanse ostatnią. Sęk w tym, że się chyba zakochałam, a ten mój chłopak miał się zmienić. Jak wysiadaliśmy z tramwaju to spotkałam tego kolegę. I potem Danielowi (mojemu chłopakowi) powiedziałam, że to jest właśnie ten chłopak (ale on nie wie, że się w nim zakochałam), a on wybuchł emocjami i powiedział, że czemu mu "cześć" nie powiedziałam, że pewnie się bałam, że jest przystojny... Tak mi dogryzał, teraz znowu się czepia, w ogóle się nie zmienił i on o tym wie. Wczoraj myślałam, że mnie zagryzie, zapomniałam wziąć legitymacji do urzędu to teczką rzucił z pretensją. Zakochałam się w nim a Daniel? Wiem, że Daniel się nie zmieni :( Boję się, że jak zostanę z danielem, to będzie tak jak kiedyś, kontrolowanie, śledzenie, czepianie się. Co mam poradzić ?

Skoro zakochałaś się w tamtym chłopaku a z tym jesteś nieszczęśliwa i się męczysz w związku z Nim to nie rozumie nad czym Ty jeszcze się zastanawiasz:)...Jesteś jeszcze bardzo młoda powinnaś korzystać z życia a nie pozwalać na takie osaczanie i kontrolowanie każdego Twojego kroku przez obecnego chlopaka!

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Odpowiedz jest chyba oczywista... kurcze, 21 lat a zachowuje się jakby miał 15 :/