Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka222222

Jak sie bronic przed wyszkolonymi podrywaczami?

Polecane posty

Gość kobietka222222

Jak grzyby po deszczy wyrastaja w Polsce szkoly uwodzenia dla mezczyzn. Wiadomo w duze mierze to jest sciema, ale co by nie powiedziec ze pewnych sztuczek i psychologii kobiet tam ucza. Jesli facet jest blyskotliwy i zapisze sie na taki kurs to potem moze byc bardzo niebezpieczny dla kobiet - czytaj uwiesc ja, zaprowadzic do lozka i zostawic. Teraz sa wakacje wiec wzmozona jest aktywnosc takich facetow. Jak sie dziewczynymi bronicie przed takimi wszyskolonymi podrywaczami ktorzy maja takze naturalny talent do podrywu i sa bardzo inteligentni?

Gość ajktsy
nie łazimy do łóżka z pierwszym lepszym. cała filozofia.

Osz.... strach z domu wychodzic sami sercowi komandosi grasują...

Gość semifonnnkass
Gabriela Paradise pierwszy raz jestes na forum

Trzeba być naprawdę mało inteligentną osobą żeby nabrać się na gadkę taniego podrywacza i jeszcze przypieczętować jego wyobrażenie o sobie jako supersamcu wskoczeniem mu do łóżka

Gość semifonnnkass
bo jesteś bardzo ładna, a zawsze patrze sie na zdjęcia w stopce i zapamiętałabym

Gość tralitralalalala
jakbym chciala isc z kims do lozka tylko dla przyjemnosci to wali mnie, czy ma wobec mnie jakiekolwiek zamiary a poza tym seks jest owocem milosci dla mnie, milosci nie da sie udawac dlugo... to moze zadzialac na 16-latke, ale nie na kobiete... poza tym widac ze temat zalozyl jakis prawik, co sie chce do takiej szkoly zapisac

Gość semifonnnkass
naprawdę bardzo mi się podobasz, ale jestem dziewczyną :((

Gość wewew
Najlepsze jest to ze wg badan az 74 % Polek zostalo podewanych przynajmniej raz w zyciu przez faceta ktory stosowal takie sztuczko. Kobiety nie maja o tym pojecia i temu przecza, co dobrze swiadczy o tych technikach. Dalej uwazajcie kobietki ze na was to nie dziala, ze wy sie nie dajecie, nam facetom bedzie wtedy latwiej. Nie doceniajcie nas, lekcewazcie, wtedy jestescie latwiejsze

badania?!?! xD pamiętaj, że próby biorące w nich udział nie koniecznie odwzorowują idealnie stan całego społeczeństwa. Bierzesz próbę 10 osób pytasz czy jesteś fanem Tuska 5 odpowie tak 5 nie Wynik badań 50% społeczeństwa uwielbia Tuska reszta się waha

Gość wewew
Odrozniasz badania od sondy albo ankiety? Chyba nie odrozniasz. Ile masz lat ze nie odrozniasz?

i 2 rzecz... skoro 75% deklaruje że zostało tak poderwane a z tego co piszesz przeciez nie ma o tym pojecia bo to skuteczne techniki... jak mogą wiedziec o tym nie wiedząc?

Gość wewew
koro 75% deklaruje że zostało tak poderwane a z tego co piszesz przeciez nie ma o tym pojecia bo to skuteczne techniki... jak mogą wiedziec o tym nie wiedząc? Czy Ty umiesz czytac? GDzie jest napisane ze tyle procent deklaruje? Kobieto nie osmieszaj sie.

Gość wewew
Rozumiem z ejestes kobieta i nie mozna od Ciebie za wiele wymagac ale wymog umiejetnosci czytania ze zrozumieniem to chyba nie jest jakis wygorowany wymog, czy moze Cie przerasta?

ok 74... To zaprezentuj mi skoro się tym podpierasz kto przeprowadził takie badania i jaką metodologią się posługiwał. Obroń to, dlaczego uważasz, że akurat ta metodologia i te badania są na tyle trafne by cytowac je jako rzetelne dane podpierające twoją wypowiedź

Gość wewew
To Ty masz obowiazek podwazenia tych badan a nie ja udowodnienia ich slusznosci.

hm... nie... mylisz się to nie ja posługuję się tymi danymi... Te twoje badania istnieją pewnie tylko w twojej głowie... cóż... jesteś tylko facetem jaki chciał zaistniec i uwiarygodnic swoją wypowiedz podając coś w procentach...

Gość wewew
Poki nie podwazysz tych badan sa one dobre. Dziala ta sama zasada co w prawie, poki komus nie udowodnisz winy jest on niewinny

Gość skandybnawa
Macie jakies stare badania. Wg najnowszych badan, przeprowadzonych na jesieni 2010 roku az 79% Polek zostalo poderwanych przez facetow po szkolach uwodzenia.

Nie mam jak ich podważyc bo nie potrafisz określic kto je przeprowadził i jak... a skoro nie potrafisz podac źródła danych z jakich korzystasz no wybacz mam prawo domniemac, że one nie istnieją....

Gość wewew
Jesli juz piszesz o domniemaniu to jest prawo domniemania niewinnosci! Nie znasz podstaw. Ile masz lat?

skandybnawa oooo...widzisz więcej facetów skończyło widocznie szkołę uwodzenia niż studia... skoro aż tyle polek uwiedli... albo szybko się wyrabiają...oczywiście polki to takie ogólne określenie tyczące się kobiet w każdym wieku... cóż fascynujące ....

Gość skandybnawa
Tak naprawde to wiekszosc Polek, do ktorrych stosowano podryw wyucozny zostalo poderwanych. Nalezy pamietac ze nie do wszystkich Polek stosowano podryw chociazby dlatego ze czesc Polek smierdzi, nie myje sie i takich kobiet faceci nie podrywaja. Wg badan jest az 17% Polek. Jesli te 17% odejmiemy z 100 to zostaje nam 83%. Czyli ze stu Polek do 83 byly podrywane i az 79 z nich zostalo poderwanych. To daje skutecznosc na poziomie ponad 90%. Jednym slowem Polski sa lase na takie podryw.

Hahaha ;0 to już z badań przeszliśmy na prawo? haha ;D dostatecznie dużo by to było dla mnie zabawne ;)