Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE UMIEMMM

NIE UMIEM MALOWAĆ POWIEK...KTO MI DORADZI???

Polecane posty

Gość NIE UMIEMMM

Nie umiem malować powiek, nie wiem jaki kolor - kolory dobrać żeby ładnie wyglądało i pasowało...nie umiem nakładać cieni, nie umiem ich łączyć, nie wiem jakie kolory mi pasują. Czy jest tu ktoś kto się na tym zna? Mam zielone/szare oczy i ciemno wiśniowe włosy.

Gość elens
Masz oczy blisko czy daleko osadzone? w kącikach radze jasnym cieniem , na powieki mozesz nałożyć ciemny granat lub uniwersalny brąz wyciągnąć go poza załamanie powieki wtedy uzyskasz efekt kocich oczu... jestem kosmetyczką trudno mi powiedziec jak byłoby najlepiej bo Cie nie widze, spróbuj n początek pomalować oczy całą powieke delikatnym cieniem w odcieniu jasnego brązu i na górną powieke liner lub kredka napewno bedzie ładnie :)

Gość NIE UMIEMMM
dziękuję za odpowiedź :) a możesz wkleić link do tego cienia w kolorze granatowym?

Gość to nie to forum durna babo
.

Gość gf bcj,vdfjnm/l865k,
http://www.voila.pl/190/9m8x5/?1 Hej ja się w sumie nauczyłam, nie wiem czy dobrze ale tak maluje oczy. Na całą powiekę cień jasno różowy (najlepiej sypki, daje najlepszy efekt), w zewnętrzne kąciki (góra i dół) ciemny brąz no i eyeliner, to podstawa. U góry masz fotkę. Mam nadzieje, że Ci się przyda :) Pozdrawiam.

Gość NIE UMIEMMM
niestety ale zdjęcie jest szare i nic nie widać