Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasia22

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość kaaasia22

spóżnia mi sie okres 10 dni kilka dni temu zrobilam test ale wyszedl negatywny.zawsze przed okresem bolały mnie piersi a teraz nic. brzuch mam tylko troche spuchniety,niewiem co mam robic. czy test moze sie mylic?dodam ze ostatnio miałam nerwowe dni...

jak test zrobiłaś już po terminie spodziewanej miesiączki to był on wiarygodny wiec w ciąży raczej nie jesteś a czy miał miejsce stosunek bez zabezpieczenia i kiedy?

Nie jestes w ciąży :) Mnie też się czasem zdarzają takie dni, że okres spóźnia się dosyć długo i nie mam wtedy żadnych jego objawów choć zawsze je miałam. Nie myśl o tym, bo jeszcze bardziej się denerwujesz i jeszcze bardziej spóźniasz tym okres. Na pewno nie długo przyjdzie :)

Gość kaaasia22
chodzi o to ze ostatnio kochalam sie bez zabezpieczenia....i to akurat jak miałam dni płodne,dlatego sie martwie. zazwyczaj okres spóżniał mi sie najdłuzej 2 dni

hej..ja bym na twoim miejscu zrobila jeszcze raz test co ci szkodzi a bedziesz pewna;) czasem tak jest ze test nie wychodzi ale zawsze zalecaja powtorzyc tydzien pozniej..wiec lec do sklepu kup test i zatestuj..daj potem znac co wyjdzie;)pozdrawiam...

Gość kaaasia22
z tego co wiem to test najlepiej jest robic rano,wiec poczekam do jutra

Gość kaaasia22
przed chwila zrobiłam test wyszedl negatywny i dalej niewiem co sie dzieje...

...no to jak zrobilas 2 raz test raczej nie jestes w ciazy..sama wiesz ze brak miesiaczki nie jest powodem tylko ciazy..sa rozne tego przyczyny..czekaj z cierpliwoscia pap

Gość doświadczona mężatka
kaaasia22 chodzi o to ze ostatnio kochalam sie bez zabezpieczenia....i to akurat jak miałam dni płodne,dlatego sie martwie. zazwyczaj okres spóżniał mi sie najdłuzej 2 dni" Nie rozumiem takich dziewczyn.... to tak jakby niechciała sie zabić a stoi w oknie piętrowca.... po co tak ryzykować ?! Nie lepiej iść do ginekologa albo kupic prezerwatywe ??????????????

Gość Kobieta ANN
Czasem zdażają sie takie sytuacje, chwile uniesien, dajemy sie poniesc emocją i wchodzi w gre seks bez zabespieczenia niestety... Jestem tego żywym przykładnem 12 czerwca kochałam sie bez zabespieczenia..;/19 czerwca dostaąłm plamien na pczatku były jasno rozowe poźniej brązowe trwały 5 dni... okres powinnam dostac 1 lipca a do dzis go nie mam... Robiłam 2 testy ciążowe jeden zrobiłam 30 czerca wyszedł negatywny i później 6 lipca i tez negatywny... Dodam ze mam objawy ciazy: -bardzo powiększone piersi i na gruczołach sutkowych krostki -czesto boli mnie żołądek - skórcze podbrzusza (chwilowe) - twardy brzuch - odbija mi sie czesto nawet rano( nadczo) - bolą mnie jajniki dosyc czesto - wystepuja od czasu do czasu zaparcia - lekke zasinienie pochwy - i wogole brzuch wydaje mi sie większy! Jak juz nie wiem co mam robic i co myślec... Wydaje mi sie ze to ciąza... Ale czy 2 testy by sie myliły? Hmmm:(

Gość wygląda na ciążę urojoną
idź zrób beta hcg jak testom z moczu nie wierzysz.

Gość wygląda na ciążę urojoną
to było do kobieta Ann

"Dodam ze mam objawy ciazy: -bardzo powiększone piersi i na gruczołach sutkowych krostki -czesto boli mnie żołądek - skórcze podbrzusza (chwilowe) - twardy brzuch - odbija mi sie czesto nawet rano( nadczo) - bolą mnie jajniki dosyc czesto - wystepuja od czasu do czasu zaparcia - lekke zasinienie pochwy - i wogole brzuch wydaje mi sie większy!" Ja mam praktycznie dokładnie te same objawy, a w ciąży nie jestem. 🖐️ I nie nadczo tylko na czczo, a w ogóle pisze się oddzielnie. :o

Gość Kobieta ANN
Te błędy to przez szybkosc w pisaniu! Ale to chyba nie jest takie bardzo intotne!

Gość gość68739o
Dziewczyny! Nie stresujcie się! Ja miałam chyba wszystkie możliwe objawy! Ból piersi, zgaga, mdłości, kłucie jajników w końcu brak miesiączki temp 36.9! wodnisty śluz Biegałam zeschizowana że szok!! Zobiłam test negatywny! Naczytałam się że może za wcześnie że bład! Poleciałam po drugi! Negatywny! Nadal schizowałam. Oczami wyobraźni już kupowałam wózek dziecięcy! Temp spadła do 36.8! Stwiedziłam że zbadam szyjkę macicy chociaż nie jestem za pchaniem paluchów tam ale już to było apogeum mojej schizy. Szyjka lekko otwarta myślę wręcz otwarta bez problemu wsunęłam koniuszek palca. Wyciągam palec krew? Pomyślałam widzę już krew coraz gorzej ze mną :D Ale okazało się że to okres! Także spokojnie! Nie czytajcie na forach uwierzcie że większą krzywdę sobie robicie czytając to wszystko!