Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co ma prace

mam sponsora:)

Polecane posty

wiem co zaraz pomyslicie, ale to nie to:p otóz zostałam przyjeta do pracy i przez 3miesiace taka osoba co jest nade mna(wlasnie tutaj taka osoba nazywa sie sponsor)bedzie nade mna sprawowac opieke, taki trzymiesieczby okres probny, troche glupio nazwane miec sponsora w pracy nie?;)

Haha :D Fakt, mówienie "mam sponsora" kojarzone jest jednoznacznie ;) Powodzenia

Gość hahahhahahahah
o Oriflame też są sponsorzy :D

a tak:p nikt tu Ci nie kaze wchodzic i czytac:p

odp "a tak" hmm znaczy sie kolejne dziecko co teskni za szkola ehhh wakacje ... moze dziecko poczytasz lektury na przyszly rok szkolny to bedzie lepiej niz pisanie takich pierdol na kafer... eh

" no i ?? kurde kolejny bezsensu temat ... po co nas o tym informujesz ?" To po kij wchodzisz?

To na cholerę się tu udzielasz i marudzisz, kalecząc przy tym ojczysty język? :D

Po pierwsze nie jestem zadne dziecko,a po drugie nikt tu Ci nie kaze wchodzic, a po trzecie jest milion innych glupszych tematow na kafe:p zaluje ze w ogole weszłam na to forum, wiec znikam stad, zegnam

Szopenowa To na cholerę się tu udzielasz i marudzisz, kalecząc przy tym ojczysty język? mam dysortografię - eh kolejna co nie ma czego to sie bledow czepia... jak w przedszkolu... nie chce mi sie juz ciagnac z toba takiej dziecinnej wymiany zdan ... ciao