Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donny

Burakowo w U.K

Polecane posty

Gość Donny

http://www.youtube.com/watch?v=fEIdkf0dYNA Do wszystkich tych co prezentuja sie podobnie jak ludzie na filmiku- zaluje, ze urodziliscie sie w Polsce! Wy wszystkie gwiazdeczki i leszczyki, lyse, napompowane paly, lampucery, trawo-jaracze, zlodzieje, cwaniaki, zawistni polaczkowie powinniscie miec przydzielona i ogrodzona strefe na jakies pipidowie, aby normalnym ludziom nie przynosic wstydu.

Gość karolinka ze szczecinka
to jest nic, ja weszlam na inne np.polak dzwoni do agencji pracy ale sie usmialam dzieki czlowieku

Gość nie mialam okazji
takowych kreatur spotkac osobiscie :o Ja wyrobilam sobie inny obraz Polakow za granica i nie chce go zmieniac, chyba mam szczescie przybywac w srodowisku ludzi o innych priorytetach i poziomie kultury osobistej.

Gość Pejek
Ja tez otaczam sie normalnymi lydzmi, ale co racja to racja, burakos sa wszedzie!

Gość majajaja
a ja mieszkam w Uk i nigdy przenigdy nie wroce do Pl..hehe a wy tam sobie siedzcie dyskutujcie o rzadzie przez ktory caly swiat sie z was smieje!Chodzcie latem na buraki za 3 zl za godz i nabijajcie kase upodlonym niby handlowcom.zastanawiajcie sie co do gara wsadzic i jaki lumex wybrac zeby dzieci mialy w czym chodzic..moj syn idzie do Armi zastanawial sie czy nie sluzyc Polskiej juz ja mu to wybilam z glowy idzie dzieciak do ARMI BRYTYJSKIEJ! A nie jakies ochlapy dostanie ...No to powodzenia i udanego zycia w zakalowatej POLSCE!

Gość majajaja
heheh jakbym widziala kiczowata dyskoteke na jakiejs wiosce w PL o nazwie "VEGAS" hahahhaha ale sie umialam;P

Gość merry (christmas)
a majajaja jest zapewne główną bohaterką wrzuconego filmiku :D Gratulujemy koleżance NIEZWYKŁEGO wyczynu syna w związku z przystąpieniem do BRYTYJSKIEJ ARMII brawo! brawo! :D Mi też jest wstyd za takich prostackich polaków :O , a do tego u mnie w miejscowości są ich chyba setki. Przez całe moje życie w Polsce nie spotkałam tylu prostaków jak tu przez miesiąc ... eh....