Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała księżniczka o twarzy ogra

Przenocowalibyscie koleżanke/kolege który...

Polecane posty

którego stać na 2 tyg z rodzicami i bratem we Włoszech do tego ma kupe kasy tipsy co 2 tyg wydaje stówke lekką reką , do tego mieszka w willi i mówi o waszym skromnym mieszkaniu "beznadziejne...chu.jowe" bo ja chciałabym jej powiedzieć żeby szła do hotelu ale moi rodzice mówia "musisz ją przenocować biedulkę" :O :O :O

własnie zrobie tak żeby tylko tu spała rano ją wyje...bie... bez śniadania :classic_cool: w dodatku rozwaliła mi wakacjyjne plany - miałysmy we 3 jechać za granice i gdzieś tam jeszcze a ta mi nagle że z rodzicami jedzie teraz ;o :o

Ja bym jej nie przenocowała, powiedz rodzicom jak wyrażała się o waszym mieszkaniu...i spytaj się jej czemu w hotelu nie przenocuje:O

a czy moi rodzice mają godność? powiedziałam im co ona ta rozkapryszona gówniara powiedziała o dorobku ich życia, a oni " nieważne że mamy brzydkie mieszkanie ważne żeby być gościnnym" :o :O

i jeszcze się martwią czy bedzie jak miała przyjechać z dworca czy po nią nie jechać ( a kiedys mój ojciec ją podwiózł to obgadywała że tak wolno jechał :O )