Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka1988

przepis chinszczyzna pomocy

Polecane posty

Dziewczyny jadlam w knajpie pysznego kurczaka po chinsku z grzybami i bambusem plus ryz a moj facet z noodlami. Mam juz wszytskie te skladniki ale wszystko bylo w takim lekko kwasnym sosie ktorego nie bylo duzo jedynie laczyl cale danie. Sos lekko brazoway nie mam pomyslu jak odtworzyc ten sos moze sos sojowy z jakimis dodatkami tylko jakimi:>? Macie jakies pomysly

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalalala_
Taniej by Cię wyszło, jakbyś poszła kupić tą chińszczyznę jeszcze raz ;) tak tylko stracisz nerwy a może i składniki, jak Twoja twórczość się nie uda.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalalala_
Może w necie poszukaj przepisu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
szukam ale lipa wszedzie jest z anaasem i grzybami i wtedy sos sie robi na bazie soku anasa z puszki;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dgsghh
moze sos z lowicza slodko kwasny jest pyszny, rowniez z bambusem.pa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
snie myslalam o gotowych sosach ale one sa bardziej czerwone i geste tamten byl wodnisty i lekko brazowy :P pomysle pokombinuje myslalam ze moze ktos bedzie znal ten "sekret"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×