Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProffesionalDreamer

MĘŻCZYŹNI! czego nie możecie znieść u kobiet??

Polecane posty

Gość głupia cipaaaaaa
skurwysyn jak połyka, to wszystko inne nie ma znaczenia? fajnie:) nadawałabym się:)

Gość Sprawa życia lub śmierci
rybie smrodu z majtek :O

Gość Norrmalny:C
jw.

z tego co ja wiem nie znosza faceci ograniczania i robieia tego co my chcemy by zrobili...czasami trzeba odegrac role niczym w kinie i zrobic tak zeby to on myslal ze wpadl na pomysl zrobienia czegos(kran ciekl-raz sie powiedzialo-cisza..po kilku dniach i tak samzobaczyl i jaki byl dumny ze naprawil hehe) wychodzenie z kumplami za czeste i nasze pretensje o to...nic nie daja. kazdy ma prawo wyjsc. ale odwrotny skutek przynosi haslo: kochanie bo ja sie dzis umowilam z kolezanka,moze wpadniesz do sfetana na mecz i piwko:D? moze dziwnie brzmi..ale chyba nie lubia babskich lez okazywanych tak wprost-typu :masz gamoniu ja ci sie teraz rozywje i zobaczymy jak sie poczujesz.:D

Gość głupia cipaaaaaa
cycki już Ci kiedyś wysyłałam, te obwisłe:)

Gość głupia cipaaaaaa
gdzie mam jechać?:D

Gość głupia cipaaaaaa
;) serio ważne jest połykanie?

Na początku znajomości każdy, każda jest miły/a. Potem ujawniają sie wady :O Jesteście niestabilne emocjonalnie. Teraz jest dobrze, za dwie minuty atak szału :( Panujcie nad sobą. I umiejcie przyjąć konstruktywną opinie na swój temat. I bierzcie pod uwagę to że możecie nie mieć racji.

Gość latooo
Ja tam polykam!

Gość głupia cipaaaaaa
a biłbyś mnie po twarzy? z otwartej dłoni.

Gość baaaaaardzo proszę
autorko, pytanie zadane przez Ciebie jest nawet dość ciekawe i odbiega od formy niektórych wpisów. Jak sama zauważyłaś poziom wulgaryzmów nie zachęci raczej nikogo do poważnej odpowiedzi. - pozdrawiam Cię -

Gość salamandaro
ja nie lubie ze sie zadko chce kochac....tak to wszystko zniose

Gość głupia cipaaaaaa
tak to ja nie chcę skurwysyn. z moich obserwacji: nie lubią brzydkiej twarzy, pryszczy, tak zwanej tapety. nie lubią nadwagi. charakter to różnie.

Gość baaaaaardzo proszę
może nie tyle nie mogę znieść, co jest pewnym dyskomfortem: 1. szczebiotanie powyżej 2 godzin przez telefon, 2. krytykowanie wszystkich dookoło, a w szczególności innych kobiet, 3.zawiści i zazdrości 4.to powinien być nr 1 - ubierania się niestosownie do wieku - niecierpię, jak kobieta 30 kilkuletnia lub 40 letnia ubiera się jak nastolatka... ten czas minął na rzecz córek :) 5. pokazywanej pogardy do innego człowieka