Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxxx89

kobiety kleja sie do mojego chlopaka

Polecane posty

jestem ze swoim chlopakiem od prawie trzech lat i odkąd pamietam zawsze kręciły sie koło niego kobiety (25,35) lub dziewczyny(16,24). wiele razy opowiadal mi ze mial zaproszenia na obiady, kolacje a gdy odmawial il ze jest zajety to odpowiadaly ze im to nie przeszkadza. Mial monóstwo roznych histowii tego typu. np. Dziewczyny podchodza do niego w centrum handlowym lub na przystanku i pytaja o numer telefony a jego kolezanki sa zazdrosne o mnie i udaja ze sa mile tyle ze potrafie to zauważyć. Kiedys ktos mu powiedzial ze jest w typie kazdej i nie wiem czy mam byc dumna czy bac sie ze kiedys odejdzie bo spotka inna. co o tym sadzicie badz moze ktos jest w podobnaj sytuacji??????

Odejść może nawet brzydki, "każda potwora znajdzie swojego amatora" Nie bój się, zaufaj.

nie to ze mu nie ufam ale (no moze troszeczke) ale czy to jest normalne. koledzy z pracy tez to zuwazyli i teraz nazywaja go playboy.

twierdzi ze jest poprostu mily i uprzejmy a ja chcialaby aby przestal

Gość dasdas
pewnie sam wymysla te historie z podrywaniem :)

Gość ruda niunia
sluchaj, ja mam podobnie i zaczyna mnie to juz wpieniac....moj facet pracuje na budowie i opowiadal mi ze tam gdzie robi jest fajne malzenstwo i pani zaprasza go i jego kolegfow na kawe, gadaja sobie i jest b.sypmatycznie, ze bardzo wesola i mila osoba. jakos mi sie swiatelko alarmowe juz wtedy wlaczylo, ale nic nie powiedzialam, bo nie chce wyjsc na toxyczna zazdrosnice. w ta sobote bylismy u tych ludzi na grillu i moje przypuszczenia sie sprawdzily. 34 letnie znudzone suczysko, 10lat ode mnie starsze, kreujace sie na malolate ! malo nie narobila w majtki tak sie krecila kolo mojego faceta, mlodszego od niej 2 lata. zrobilo mi sie normalnie niedobrze....w domu dopiero moj mily powiedzial ze moze rzeczywiscie byl troche slepy, ale mu sie w glowie nie miescilo.....ehh:/

Gość dasdas
w ogole co to za facet, ktory opowiada swojej kobiecie o takich rzeczach. mocno niedowartosciowany!

Gość ruda niunia
oczy jej sie swiecily jak glodnemu psu do niego..."krzysio to, krzysio tamto", podkreslala ile to on jej opowiadal o sobie jeeeezu obrzydliwe:/

Gość ruda niunia
kobieta wyczuwa takie rzeczy, od razu na wejsciu widzialam ze calkowicie olewa swojego meza i mizdzry sie do mojego K., zaczela zachowywac sie jak debil:/zalosne jest takie zachowanie ale coz...na balkon wychodzi w szlafroczku i zaczepia ich jak sa na rusztowaniu, a moj jej dzis niezle dosral, zeby sie lepiej ubrala a nie tak chodzi jak stara wywloka w podomce:D:D:D:D:D

ruda. moj tez prauje na budowie i tez ostanio mial zaproszenie od grupy kobiet z wioski tam gdzie pracowal. zrobilam mu awanture i zabronilam gdziekolwiek jechac. wyobrazasz to sobie. i napewno nie zmysla tych historyjek

Gość ruda niunia
xxxx ja tam niczego nie bede zabraniac bo jak zabraniasz to on zrobi na zlosc tobie i pojdzie, nie pokazuj ze jestes slaba i zazdrosna, to nie tedy droga,.jestem strasznie wkurwiona na ta szmate i na niego w sumie troche tez, ale najfajniej bylo jak pojechal dzisiah do pracy z mega malinka na szyi po zajebistym seksie i ta zdzira na bank to widziala. zapytala go wc zoraj czemu nie ogolil sie tylko taki zarosnietyu. a on na to: ja tu do roboty przyjezdzam a nie na dupy:D ehhh kochana wspolczuje nam obu ale musimy miec honor i sie nie upokarzac bo facetom tez jest potrzebne dowartosciowac sie ....byloe tylko znali granice.

oby tylko znali ta ganice. twierdzi ze chce sie ze mna ustatkowac bo bedzie mial 27 (w ta niedziele). tez go to denerwuje ze tak na niego leca ale nic nie moze na to poradzic nawet jak sie nie ogoli to nic nie daje:)

Gość eh spokojnie
mam znajomego który tez jest w typie każdej. Opędzić się nie może,a zapewniam,ze żądnej nie prowokuje niczym. Wścieka się na to bo z tego powodu stracił już wiele kobiet które tego nie zniosły,a wiem,że on by nie zdradził. Jednak same znacie swoich facetów. Jeśli czujecie się zagrożone coś musi być nie halo tak do końca. Porozmawiajcie z nimi tak na poważnie....

on tez nie wiele robi a lepia sie. nawet go nie znaja. przyciaga samym wygladem. jako kobieta tez chcialabym tak dzialac ale na facetów

Gość kotuuuuuuuś
:)

Gość kotuuuuuuuś
wkurzaja mnie takie baby