Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

NieZiemski Stwór wita :*

Polecane posty

Dekalogowata :( odgryzę twojemu zmiennikowi głowę :D zrobię dobry uczynek jak tak długo można siedzieć w pracy. Od której siedzisz ?

Pracuję w bibliotece, nie mogłam se tak po prostu wyjść. :O Ale nadrabiam, nie nudzę się przynajmniej, bo nonstop na kafe.:D

Możesz zacząć tak. . Dawno, dawno temu gdy miałem 16? lat. .i nagle poczułem Swoją pulsującą męskość . . Oj, wiesz jak dalej. : D

Gość Cooliberekk
Hello:)

Gość Cooliberek
już się poprawiam :P

Kiedyś gdy miałem te naście lat :p czułem że w majtkach coś twardego stoi spoglądam na niego i mówię : już czas coś z tym zrobić :D wsadziłem rękę i posuwałem w górę i w przód do momentu aż z mojego twardego organu wyskoczyła taka biała wydzielina :D

Gość Monika z Albatrosa
Młody czy stary możesz się dowiedzieć ile będziesz żył na http://poznajdate.com !

K35? :) 🌼 Mi to się Jego nik kojarzy z Witem Stwoszem. Czego, nie wiem. Poza tym tyłek mię boli. :(

:D potem następny etap :p pragnąłem czegoś więcej a mianowicie kobiecego ciałka więc umówiłem się z koleżanką na piwko zaczęliśmy się całować wsunąłem moją rękę do jej majtek następnie ona wzięła twardziela do usta zaczęła go tak namiętnie lizać itd położyłem ją na brzuch zacząłem lizać jej dziurkę i pić z niej soczki wsadziłem twardziela do dziurki i posuwałem wolno i coraz to szybciej :D

Dekalogowata czemu za rok ? ja czuję ze w tym roku nadejdzie mój czas :( znów wrócę do piekła tyle że już na stałe :(

Stforek, kontynuuj. Bó, ktoś mnie kiedyś porównał do trzydrzwiowej szafy i jego ołtarza. Chyba, że chodzi o jakiegoś kafeterianina.:D

Dekalogowata wiem ;) to czemu miał by być koniec świata ? chyba że Stwórca obawia się o bezpieczeństwo kibiców :D media bajki wypisują a ludzie to łykają wcale na stadionach nie jest tak jak to piszą gazety :p

Zawsze można mówić Worze, od Stworze. Pasuje Ci tak? D. twarda, dębowa. A orzechy rozgniatasz? :)

D. leć. :) Stworze niechaj będzie. :)