Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Co tam, Miśki?

Polecane posty

Nueve :classic_cool: ;) Kinky, z każdej? :P Czy aby na pewno mam spać spokojnie? ;)

Bedziesz? No prosze, prosze. :D Nie chce mi sie wierzyc. :P

Kinky, ufam i nawet mnie to cieszy, więc się trochę przeraziłam :D

Jako jednostka dominujaca nakazuje tobie, Kinky, zaprzestac molestowania kolezanki. :D Chyba, ze sie dziewczyna upomni. :D

:D :D :D Hahaha :D Kinky, nie rozsmieszaj mnie. Jak ja moge dominowac, kiedy chce mi sie smiac? Dostaniesz klapsa, przysiegam.b:classic_cool:

Nueve, hah :D tortury psychiczne? :P Kinky, ach! I widzisz co narobiłam! Zawstydziłam się :P

N. Byłem bardzo, bardzo niegrzeczny w stosunku do Suwki. Zasłużyłem na "Pas" :D Suwka :P jaka słodka, wstydzi sie Kinkiego ? :classic_cool:

Wolisz "Pas"? :D To nie ma pasa! Bedzie tylko klaps. :D suwka - nie przejmuj sie nim, widocznie tak ma. :D

Kinky, a Kinky się nie wstydzi, że przy Suwce dostanie klapsa od Nueve? Przecież to straszna siaaara :D Taki duży chłopak i się mu dostanie, la la la :P

suwka - obawiam sie, ze sie nie wstydzi. Co gorsza, jemu sie to podoba. :D

Nueve, obawiam się tego samego :D Oh yeah! Mój temat przekroczył 200! :classic_cool: Szacun.

Ok, ja idę, bo mnie jeszcze bardziej zgorszycie :( Papatki. Bawcie się dobrze :D :D :D

Och, ma sie ta wladze w reku. :D Jednakze jak ja tu moge rozpoczac prawdziwa domine, kiedy siedze w rodzinnym domu, rodzice za sciana, mamusia herbatke parzy. Toz to sprzeczne ze soba jest! :D

Nie mam rodzenstwa. :D Poza tym, nie z takimi sobie radzilam. :classic_cool:

Jesteś bardzo pewna siebie :P Chyba jeden klaps to za mało :D Zobacz jak sie dziś rozbestwiłem :classic_cool: Ale chrzanie na tym forum, nic dziwnego że mają mnie za zboka :D

A pewnosc siebie to cos zlego? :D Klapsow moze byc wiecej... chociaz nie. Chcialbys wiec nie bedzie. Bedzie tylko jeden, na pobudzenie wyobrazni. :D Lubie takie niezobowiazujace gadki. :D Wiec o mnie tez niedlugo zaczna patrzec pod tym katem.

Chciałbym wiele rzeczy ale pewnie z nich też nic nie będzie :D Jestem strasznym zbokiem :P ale to tak samo z siebie. Wpisane w moja nature :D