Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Co tam, Miśki?

Polecane posty

Ano to tak jak ja. :D Podobno jestem taka troche... niewyzyta. :D A jak jestem juz taka troche podpita, to jak zaczne chrzanic, to tylko drugiego dnia zastanawiam sie, czy w ogole powinno mi byc wstyd, czy juz sie przyzwyczaili. Chociaz, wiekszosc moich przyjaciol taka jest (bo wiekszosc to faceci) :D

Ja lubie z kolegami, po wypiciu oczywiście. Udawać księży pedofili :D i taki grubym spokojnym głosem odgrywać sceny :P. W ogóle temat seksu fajnie sie parodiuje.

:D :D :D Czyli nie tylko ja przebywam w nienormalnym towarzystwie. U mnie przewaznie sa opowiadane glupie sytuacje, szczegolnie z perspektywy osoby trzeciej ( co wsrod moich przyjaciol jest dosc czeste - mamy klucze do mieszkan kazdego z nas, wlazimy bez pukania i... i wiadomo jak to sie czasem konczy). :D

Ło, to ja też chce taki kluczyk :D Pewnie tylko czekasz pod drzwiami przyjaciela jak słyszysz że bierze prysznic to nagle.... niby nieświadoma wchodzisz do łazienki pod pretekstem umycia rąk czy coś :P Miałaś kiedys taką "niezręczna" sytuacje :D ?

Mialam. :D Nie jeden raz. W sumie, troche sie do tego przyzwyczailam. A co do wlazenia do lazienki, to powiem, ze u nas to prawie ze normalne; wrzeszcze "nie wylaz, bo przyszlam umyc rece" i nie ma zadnego problemu :D