Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłasobiedziewczyna

leżaczek bujaczek - przydatna rzecz, czy zbędny gadżet?

Polecane posty

BARDZO przydatna :) Jak córa miała miesiąc kołysałam ją w nim do snu, zawsze można ją było zabrać np. do kuchni gdzie mogła patrzeć jak gotuję obiad etc. Korzystaliśmy z niego cały czas. Teraz kiedy ma 1,5 roku też - ma m.in. codzienny rytuał obalania butli mleka właśnie w leżaczku.

Nie wyobrazam sobie bez niego zycia. Bardzo przydatna rzecz,szczegolnie jesli mam cos do zrobienia..Dziecko jest w nim bezpieczne i obserwuje sobie mame,wiec oboje jestesmy szczesliwi :)

Gość efhnbad
baaaardzo przydatna rzecz

Gość ami kami
A ja bardziej sobie chwalę huśtawkę Przy pierwszym dzieciątku miałam zwykły bujaczeek z fishera z wibracjami i melodyjką i sprawdzał się ale malucha trzeba było bujać wiec co chwila odrywałam isę od pracy albo go noga po prostu bujałam - z jednej strony praktyczne a z drugiej pracochłonne .... przy drugim synku dostaliśmy w prezencie huśtawkę na baterie i to jest IDEALNE - tez mogę przenieść w każde miejsce w domu no ale co najważniejsze- nie muszę przy dzieciaku siedzieć i go bujać bo huśtawka buja sama. Do tego ona huśta i buja tak że naśladuje naturalne ruchy kołysania przez rodziców - świetna sprawa. Polecam wam- nazywa sie graco sweetpeace , a jak ktoś chce może z niej zrobić sam bujaczek- ja tak robię jak jedziemy do babci:)

Gość gość
Super sprawa! Mam fp ten do cięższej wagi, synek uzywal do prawie 3 lat a teraz korzysta miesieczna corka. Nie wiem jak bysmy funkcjonowali bez niego.

pewnie, że przydatny! dziecko mozna wygodnie w tym karmic, mozna przypiąć i zostawić na chwile.. do tego dziecko samo sie w takim bujaczku potrafi bujac

Gość gość
to ja się zapytam bo piszecie o tych fisher price 3w1;) hej mam od 2 dni ten leżaczek fisher price http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujac zek-3w1-do-18kg-cbf52-i5477137996.html pomiędzy szelkami na zapięcie jest zszycie które pękło. No właśne a może wcale nie pękło tylko dziura powinna być? tylko pytanie po co . Ma ktoś tenn leżaczek? bo zastanawiam się czy oddać na gwarancje ale nie chce się wygłupić może tak być powinno

Gość gość
Lezaczek jest super, warto kupic. Mam fp ten do 3 lat czy jakoś tak i mój syn uzywal go jakoś do 3 urodzin non stop. Teraz córa korzysta juz od roku. Mam tez huśtawkę z lezaczkiem do 11kg(13kg?) i fajnie bo sama buja ale przenosić ja to istny cyrk - ciezka i nieporęczna. No i droga, jakbym miala kupic to bym nie kupila.