Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chung alexa

wkurzajaca reklama goodbye appetite

Polecane posty

wasz tez denerwuje?? non-stop widze ta swinie z hipopotamem! potem ta uposledzona baba z debilnym glosem i sztucznym usmiechem -.- grrrrrrrrrrrrrrrrr puszczaja to bez przerwy!!!

Gość pasta papryka
ta reklama upokarza ludzi , jest nieetyczna

dokladnie tak! moja mama, ktora ma problemy z tarczyca i chce schudnac, jednak przez zle wyniki badan nie moze dodatkowo sie doluje! nie powinni zezwalac na puszczanie takich glupot :(

A mnie niesamowice wkurwia reklama, któa trwa z 2 minuty jak baba nużącym głosem mówi o jakichś składkach na gosną starość od 65 r. życia chyba. Jak to słyszę, to mnie trafia.

To po co oglądacie reklamy? Nie lepiej przełączyć na inny kanał albo chociaż wyciszyć głos i nie patrzeć się w ekran?

ta tez :( w ogole te reklamy dzisiaj to jakies nienormalne sa.. to samo ze sloiczkami gerber, ta kobieta mowiaca o owocach, ktore niby zna od dziecinstwa i ojcu ma taki glos, ze tylko w leb sobie strzelic -.-

hahhaa no tak :D wcale nie chce ogladac reklam, tylko jak podczas ogladania filmu wyskakuje mi takie gowno, ktore zwykle trwa 20 min to mnie szlag trafia! i w dodatku miala wejsc ustawa, zakazujaca podkrecania glosu w reklamach a i tak wyraznie slysze, ze sa glosniesze, niz np film, ktory w danym momencie ogladam!

A tak podgłaśniają reklamy aż nieraz człowiek musi się zrywać, żeby ściszyć, bo wytrzymać nie idzie, tak nawalają :O

to wszystko jest jakies chore :/ teraz tez wala ciagle o tych srodkach na odchudzanie, a ludzie zamiast sie ruszyc i ograniczyc jedzenie kupuja te swinstwa i mysla, ze to cos da :/ kiedys byla taka reklama z baba co miala glos jak transwestyta, zamien kluseczki na figure laseczki... szczupla babka miala na talerzu tylko groszek :/ i czego takie reklamy ucza? ze zeby byc szczupla to musimy sie glodzic? chore..