Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaa

Mój facet łysieje, a ja nie lubię łysych.

Polecane posty

polecam rozstanie - łysienie postępuje i po przeszczepie i tak znowu zacznie łysieć. całkiem łysy łeb jest sexy i fajnie się głaszcze :classic_cool:

Gość refforma_..
Z praktycznego punktu widzenia lepiej mieć.

Gość przerażonaaa
Akurat dobrowolnych! Biorą środki na zwiększenie masy mięśniowej, czy jak to się tam nazywa, od tego łysieją i potem się cali golą żeby udawać, że to z własnej woli... Już ja dobrze wiem jak to jest!

Gość przerażonaaa
re-min-ka jakoś w to nie wierzę. Sławni ludzie po przeszczepach jeszcze mają tam gdzie wszczepiali włosy. Raczej to przeszczepione już nie wyłysieje.

Gość refforma_..
mogłaś walić prosto z mostu, że on sławny :)

Dobrze już, dobrze :) Jak się kobieta na coś uprze to gorzej niż insekt. Na zachętę owiedz swojemu lubemu, że włosy "tunninguje" sobie nawet taki Boguś Linda... (...) Micro Derme powoduje idealne złudzenie prawdziwego owłosienia. Pozwala na całkowitą swobodę w każdej sytuacji bez obawy, iż fryzurę nagle zdmuchnie wiatr. Można stanąć w oku cyklonu, nie mówiąc o jeździe cabrioletem\", zachęca na swoich stronach internetowych klinika działająca od 14 lat. Koszt sztucznych włosów, które trzymają się na głowie pięć, siedem lat, zaczyna się od 1,5 tys. zł. Z bielskich metod korzystają osoby publiczne, jak Shazza, Bogna Sworowska czy Bogusław Linda, których zdjęcia są zamieszczone w broszurach kliniki. Ale zdecydowanie lepiej przeczytać CAŁY artykuł... -------------- http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/lysy-moze-wiecej -------------- Nie daj się śmieszności. Bo to nie Twój mężczyzna jest śmieszny w tym dążeniu do sztuczności, tylko Ty.

Gość przerażonaaa
To nie plotki. Nawet naukowcy potwierdzą, że częstym skutkiem ubocznym stosowania takich środków jest łysienie.

Gość refforma_..
Ja bym bardziej martwiła się o inne skutki uboczne przyjmowania takich środków niż łysienie. Możliwe, że mam przewartościowany obraz świata, a włosy są najważniejsze. Kto wie, kto wie...

cóż, oczywiście, że wypadają, ale żaden lekarz, który na tym zarabia, przecież tego nie powie :D poza tym jest ból, trzeba brać urlop na rekonwalescencję itp.

Przyczyna przerażenia z faktu, że mężczyzna łysieje jest inna niż troska o JEGO wygląd i JEGO samopoczucie. Powód jest o wiele bardziej egoistyczny: - Jak JA będę wyglądała z takim łysielcem? Co INNE kobiety powiedzą? :p

Przyczyna przerażenia z faktu, że mężczyzna łysieje jest inna niż troska o JEGO wygląd i JEGO samopoczucie. Powód jest o wiele bardziej egoistyczny: - Jak JA będę wyglądała z takim łysielcem? Co INNE kobiety powiedzą? :p

A On nie proponuje Ci przeszczepu mózgu na taki z większą ilością połączeń nerwowych?:p

Myślę, że lepiej mieć młodszą i rozsądniejszą niż starszą, a głupią. Facet powinien amputować sobie obecną kobietę i przeszczepić nową. :P

Gość katarina z dużymi
Pani autorko proszę podać namiary na męża pomogę mu nie wyłysieć:P jestem uległa ale konsekwentna:)

Gość do autorkiii
mój facet łysieje od kilku lat, podobała mi się zawsze jego bujna czupryna, ale kocham go i żadne wypadające włosy tego nie zmienią. jesteś strasznie pustą egoistką, skoro chcesz go zostawić z powodu wypadających włosów albo zmusić do przeszczepu.

Dziewczyny? Jak myślicie czy 40- latkowi staje jeszcze na widok pięknej kobiety? : \

Gość Antonio de
przerażonaaa przeszczep sobie mózg :)

Gość kujon kon
"princesss diana zapuść bobra do kolan... może zrozumie?" ---zawsze twierdzilem ze baba to jedno z najglupszych stworzen na swiecie.

Gość kujon kon
"przerażonaaa Akurat dobrowolnych! Biorą środki na zwiększenie masy mięśniowej, czy jak to się tam nazywa, od tego łysieją i potem się cali golą żeby udawać, że to z własnej woli... Już ja dobrze wiem jak to jest!" ---to nastepny dowod na to ze baba to jedno z najglupszych stworzen na swiecie.Najpierw sie dowiedz glupia a pozniej pisz tyle ze co madrego i prawdziwego.

Gość kujon kon
"przerażonaaa Nie chce chodzić z facetem co ma włosy na pandę. Zawsze moim zdaniem wygląda to obleśnie. Czoło łyse, a przy uszach włosy! Wyobraźcie to sobie. A u mojego co roku włosy wyżej. Myślę, że już czas na przeszczep. Medycyna pomaga ludziom ułomnym to z jego łysiną też niech coś zrobią!" ---a ty co roku jestes takze starsza.W przypadku facetek wiaze sie to tez z glupota.Poza tym rosnie ci tylek az dojdziesz do wymiarow niedzwiedzicy.No i co wtedy?Operacja.Sa takie wyszczuplajace.Zrobisz sobie?A po takiej operacji bedziesz musiala miec naciagana skore.Jak ci ja naciagna w gore zeby ci brzuszysko nie wisialo i nie zaslanialo zbytnio dziury to bedziesz miala wlosy na klacie miedzy tymi dwoma worami co kiedys byly cyckami.No i co wtedy?Laserowe usuwanie tych klakow czy zostawisz sobie dla rownowagi ze swoim facetem-on bez wlosow a ty masz... chociaz na klacie...

Gość sbxhdhahchc
na głuupim łbie włas nie rośnie''

Gość gjujj
A ja popieram autorke,wrecz brzydze sie lysiejacymi facetami.Tez bym probowala namowic sxijego faceta na przeszczep gdyby zaczal lysiec..brrr