Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezpieczne leki

bezpieczne leki

Polecane posty

Gość sądzi że jest fajny haha
To Ja Ci taką polecam. Może zmądrzejesz, chociaż w sumie jest to wątpliwe. Tak słyszałem.

Nie słyszałam jescze by komuś ze znajomych zaszkodził lek przeciwbólowy bez recety. Koleżanki od podstawówki noszą ze soba jakis na wszelki wypadek i jest to czasami wybawienie bo inaczej trzebaby zwalniać się z pracy albo urywać ze szkoły. W pracy też zawsze ktoś ma. Słyszałam jedynie o złych skutkach łykania na mocniejszych środków przeciwbólowych (np.tramalu) i mieszania ich z alkoholem ale to juz przypadki jednostek które szukają wrażeń i kłopotów. A co do wyboru leku na co dzień- każdy z leków bez recepty ma swoją specyfikę. Np. wyżej wymieniana etopiryna jest chwalona jako dobra na ból główy.

Gość Bezpieczne leki
Dokładnie. Ludzki organizm potrafi sobie dobrze radzić z lekami. Trzeba tylko znać umiar i granice bezpieczeństwa, których nie można przekroczyć.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
O, i mamy śliczny spam pewnego leku na P i drugiego na E, oba jakoś dziwnie tego samego producenta....... kontynujcie, kontynujcie, zgłosimy do zabanowania. A lek na P nie bez powodu jest zakazany np. w USA, ale jak wy spamrzy wiecie lepiej...