Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stu.83

Teologia - wyznanie wiary.

Polecane posty

Gość Stu.83

Czy studiując na wydziale teologicznym (już jakiś czas) w ich trakcie władze wydziału mają PRAWO kazać mi złożyć wyznanie wiary katolickiej?

Gość Stu.83
Czy są tu osoby, które nie są na tyle sfrustrowane życiem, żeby nie obrażać innych?

Gość UVA/UVB filtr
Trudno cie nie obrażać skoro studiujesz wiedzę o wymysłach ciemnych ludzi,którzy nie znając zasad rządzących przyrodą wymyślili boga, którego potem kler wykorzystywał do sprawowania władzy nad nimi

Gość Stu.83
Przeczytaj moje pytanie, bo może czytanie ze zrozumieniem wykracza poza twoje możliwości.

Gość sddssdfdffg
skoros taki madry to czemu pytasz o to na forum dla kobiet??? i to jeszcze na dosc wulgarnym forum, a niby student teologii, cos tu nie gra. idź na jakies forum religijne ;)

Gość Zadaj to pytanie poprawnie
Zrozumiałem z niego tylko to, że na wydziale teologicznym studiują jego władze :O

Gość UVA/UVB filtr
Kochanie moje wykształcone i czytające ze zrozumieniem. Przeczytałam twoje pytanie i chociaż wiem,że nie powinno sie odpowiadać pytaniem na pytanie,pytam-PO CHOOJ STUDIUJESZ TEOLOGIĘ SKORO JESTES NIEWIERZĄCY???

Gość Stu.83
studiuje to qrestwo,bo w końcu wypada coś studiować!

Gość UVA/UVB filtr
No i dlatego tobą gardzę pieprzony niedzielny studencie,którego na żadne inne studia nie chcieli przyjąć więc studiuje zabobony niewykształconych wsiórów, bo przecież coś studiować trzeba, żeby mama z tatą nie kazali nie daj bóg do pracy iść i zarobić na swoje utrzymanie.Gardze tobą ja i wszyscy na tym forum!!!

Gość Stu.83
wybacz mi, jestem tylko zwyklym stooolejarzem