Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elleonore919191

Pytanie o zioła.

Polecane posty

Gość elleonore919191

Konkretnie o zioła ojca sroki nr 3. Zaczełam je pić w tym cyklu. Dziś jest 8 dzień. I zaczęła ze mnie "woda" lecieć :( to od tych ziół? co się dzieje?

Gość elleonore919191
?? halo?

Gość elleonore919191
podnosze

Gość elleonore919191
:(

Gość elleonore919191
sądże ze sa tu osoby ktore to piły, dlatego pytam

Gość niewymagająca
Jakie to zioła? wymień

Gość niewymagająca
Niektóre zioła są oczyszczające działają one tak że wypłukują toksyny z organizmu zmuszając nerki do intensywnej filtracji i dlatego działją moczopędnie. Niektóre zioła powodują nadmierne wydzielanie śluzu macicznego. rozrzedzają śluz do konsystencji wody np czerwona koniczyna, czarna malwa, i inne

Gość niewymagająca
Sprawdziłam tą mieszanke w google. Z tych ziół co są wypisane wiedziałam że rozrzedza śluz : nagietek, dziurawiec

Gość niewymagająca
Po tych ziołach zwiększają ci się szanse na Bobasa :) Rozrzedzony śluz zwiększa szanse plemników na przebycie drogi do komórki jajowej i zapłodznienie. Jeśli pijesz ta mieszanke bo jesteś bezpłodna (w twoim organiżmie nie ma owulacji ) to polecam tobie olej z wiesiołka on przedłuża monent owulacji nawet do 12 godzin. Zmień również diete jedz : jajka (kurze, kacze, gęsie, przepiórcze, strusie, kuropatwowe.....) + produkty zbożowe (kasze gryczaną , jaglaną, jęczmienną, manne+ produkty z wapniem+ owoce z kwasem foliowym one zawierają niezbędne hormony potrzebne do stworzenia cyklu owulacyjnego w którym tworzy się komórka jajowa :P

Gość niewymagająca
możesz jeść produkty zbożowe w formie płatków: owsiane, kukurydziane Jaj również chcleb: żytni , przenny, wafle ryżowe czy szarłata (amarektusa) możesz wykoszystać też siemienie lniane