Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatonie ja

jak często - kilka pytań mlodej mamy

Polecane posty

Gość jatonie ja

jak często pierzecie dzieciom ubranka, pościel malutkim dzieciom? jeśli pościel i prześcieradło jest czyste to jak często zmieniacie? tak samo ubranka - czy jeśli są czyste po całym dniu noszenia to dajecie do prania czy chowacie i zakładacie za kilka dni? albo np te pieluszki które kładzie się na dno wanienki - za każdym razem używacie nowej, czy suszycie i używacie kilka razy jednej?

ciuszki zmienialam codziennie po kapaniu lub w razie ubrudzenia, pieluche co na spod dawalam pralam zaraz po wykapaniu dziecka, posciel zmienialam co tydzien, zazwyczaj w sobote, nigdy ciuchy mimo pozorów nie sa czyste.

Gość mozna ale po co sie pytam
jakie pieluszki sie kladzie an dno wanienkI, bo ja nic nie kladalam a ubranka, body pralam po kazdym zalozeniua, pajace jak byly brudne czyli co 2- dni i inne wierzchnie ubrania tez. posciel co 2 tygodnie, tak jak dorozslym. Chyba ze sie cos ulaoa, przesikalo itp.

Gość maleksmrindu
vewr

Gość Gosiaczkowo
pościel zmieniam zazwyczaj raz w tygodniu. Czasami zdarzają się wpadki z przeciekającą pieluchą to wtedy częściej. Mój syn nie ulewał, więc zdarzało się, że cały dzień przeleżał w jednym ubranku, ewentualnie gdy się bardzo ślinił zmieniałam lub przy przecieku pieluchy. Większość dzieci jednak ulewa i wtedy nawet kilka razy dziennie zmiana

Wiec tak, ciuszki codziennie zmienialam po kapaniu lub w razie ubrudzenia, pralam co 2 dni jak sie uzbieralo. Posciel zmienialam co tydzien zazwyczaj w sobote bo i sobie tak zmieniam :D, a z pieluszka bylo tak ze ja odrazu codziennie pralam.

Gość Gosiaczkowo
pościel zmieniam zazwyczaj raz w tygodniu. Czasami zdarzają się wpadki z przeciekającą pieluchą to wtedy częściej. Mój syn nie ulewał, więc zdarzało się, że cały dzień przeleżał w jednym ubranku, ewentualnie gdy się bardzo ślinił zmieniałam lub przy przecieku pieluchy. Większość dzieci jednak ulewa i wtedy nawet kilka razy dziennie zmiana

Gość mozna ale po co sie pytam
jakie pieluszki sie kladzie an dno wanienkI, bo ja nic nie kladalam a ubranka, body pralam po kazdym zalozeniua, pajace jak byly brudne czyli co 2- dni i inne wierzchnie ubrania tez. posciel co 2 tygodnie, tak jak dorozslym. Chyba ze sie cos ulaoa, przesikalo itp.

Wiec tak, ciuszki codziennie zmienialam po kapaniu lub w razie ubrudzenia, pralam co 2 dni jak sie uzbieralo. Posciel zmienialam co tydzien zazwyczaj w sobote bo i sobie tak zmieniam :D, a z pieluszka bylo tak ze ja odrazu codziennie pralam.

Gość becia:)))
dziecku raz w tyg zmieniam pościel, tak samo jak nam. Codziennie, a teraz nawet kilka razy dziennie zakładam czyste ciuchy, Pieluchy też codziennie mam inna do kąpania.

Gość becia:)))
dziecku raz w tyg zmieniam pościel, tak samo jak nam. Codziennie, a teraz nawet kilka razy dziennie zakładam czyste ciuchy, Pieluchy też codziennie mam inna do kąpania.

Gość Gosiaczkowo