Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mariposa222222

co mam zrobić?

Polecane posty

Gość mariposa222222

Witam wszystkie kobiety jak i również facetów . Mam małą sprawę i chciałabym się was doradzić . Otóz to parę dni temu , wybrałam się z znajomą do jej znajomego. Poznałam go tam , wypilismy parę drinków z początku , wydawałam mu sie obojętna ale pózniej zauwazyłam że bardziej mi się przygląda. Poszedlł z nami na imprezkę. Moja koleżanka gdzieś zniknęła. A ja weszłam z nim do klubu , na początku nie bawiłam się z nim za bardzo tylko z moimi znajomymi. Ale pod koniec imprezy zaczal ze mna tanczyc i sie bawić . I wogole się fajnie bawilismy seksownie tanczylismy. Pod koniec imprezy on ja i moi znajomi mieli odprowadzić mnie do domu .aLE on zaproponowal mi pojscie do niego do domu. a ja namowilam go zebysmy poszli wszyscy. kiedy juz bilismy u niego w domu ,pozniej zaczal sie ze mna calować i lezalam mu na kolanach przy wszystkich , no i glaskal mnie po glowie i takie tam . Kiedy juz moi znajomi poszli ja z nim zostałam . Wtedy zaciagnal mnie do swojej sypialni i tam się do mnie dobierał , zaczal mnie calować po szyji , w usta po piersiach , chcial czegos wiecej ale ja nie bylam na to gotowa z nim , choc bardzo chcialam w sumie ale sie nie odwazylam . on mi tam opowiadał ze z nim to bedzie najlepszy seks w moim zyciu ze chce poczuc mnie w sobie itp. Ale ja odmówilam wtedy on do mnie powiedział ze jak mam na niego wyjebane to mam wyjsc a jak nie mam to mam zostac z nim polezec sie poprzyulac itp. ale znowu zaczal sie do mnie dobeirac wtedy ja wyszlam z domu a on do mnie ze go zaskoczylam teraz. kiedy juz wychodzilam z domu , on wyszedl za mna , i przyrzymywal mnie i pytal sie mnie czy mam go w dupie czy nie , ja nie wiedzialam co powiedziec ale powiedzialam mu ze nie mam go w dupie ale ze musze isc. kiedy bylam juz przy przystanku zauwazylam ze ubral sie i wybiegl za mna , i zaczal mi gadac ze on mi nie bedzie gadal ze mam piekne oczy ani nic tylko ze mnie pozada bardzo i ze z nim seks byly najlepszy y czy chcialabym byc jegokochanka ze jak tak to wiem gdzie mieszka i gdzie przyjsc , potem sie mnie pytal czy mam chlopaka , i poweidzial ze i tak go zdradzilam z nim jak sie z nim calowalam . wtedy wkoncu kazal mi isc do domu bo wogole byla 5 rano i on tez mial byc juz 2 godziny wczesniej w pracy , ale przezemnie stracil rachube czasu. wtedy poszlamdo domu i wtedy spotkalam moja kolezanke ktora tez tam byla . i mowila do mnie ze on do niej wydzwanial ze ma mnie cofnac do niego itp potem jak bylysmy w taxi napisal do niej esms ze jestem fajna laska i ze chcialby sie ze mna spotkac , i pozniej tez do niej wydzwaniam i wycyganil od niej moj numer telefonu , po 2 dniach kolezanka mi powiedziala ze on do niej dzownil i wszystko jej opowiedzial co roblisimy y pozniej zadazwonil do mnie i powiedzial ze mam wpasc do niego sama po poludniu , no i wogole on tej kolezance zadzwonil i powiedzial to samo , poprstu z wszsystkiego zdawal ej relacje , mowila mi ze on mowil jej ze chce mnie przeleciec , no i poszlam do niego mialam troszke wypite wczesniej no przyznam troszke za mocny makijaz , i wogole wypilismy po piwku on kupil siedze u niego to wogole pytal sie czy mam focha , ale pzrez ponad dwie godziny co bylam u niego ani sie do mnie nie dobieral ani nic ja chcialam z nim cos zrobic a on nic caly czas pokazywal mi jakies swoje zdjecia albo gadal przy mnie z kolezankami na gg z jego ochankami twierdzi ze ma ich 3 , i wogole sie do mnie nie dobieral ani calowac ani nic siedzialam i gadalismy o jakis glupotach , wogole nie rozumiem bo do kolezanki mowil ze chce cos ze mna robic , przespac sie i wogole ja tez mialam na niego ochote a tu nic , nagle on mi mowi ze on jest spiacy czy cos takiego ze idzie spac i ze jeszcze sie zgadamy mała nie rozumiem go wogole ? ktoś mozę ma jakąs opinie to po co pisal jak mial troche wypite ze chcialby sie ze mna spotkac i ze jestem fajna laska , a na tzrezwo to wogole inny chlopak i taki bardziej z dystansem , to po co wogole mnie do siebie zaprosil? i chcial moj numer? prosze o rady

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować