małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 moje marzenie to to by moj mąż mnie spytal jak sie czuje i jak spedzilam dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taki sobie facio 0 Napisano Lipiec 5, 2011 W jakim celu zakładasz ponownie temat??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xxxmen Napisano Lipiec 5, 2011 Nie rozmawiasz z mężem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Lipiec 6, 2011 No to jaki problem w realizacji? POWIEDZ mu o tym - najprostsza metoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Lipiec 6, 2011 Jak do niego nie dociera,to sama mu o minionym dniu opowiadaj.Ja tam nie czekam tylko nawijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 6, 2011 wlasnie tak robie ale to nie odnosi skutku za minute zapomina co mowilam i przekreca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goterek Napisano Lipiec 6, 2011 może zmień meżą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 6, 2011 a jak sie kogos kocha to nie chce sie go zmieniac tylko sytuacje panujacą miedzy ludzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAX 22 Napisano Lipiec 6, 2011 Twoje marzenia są nierealne, facet ma prostą konstrukcję cepa, potrzebuje zjeść, wypić, zapalić, kumpli i żeby mu baba nad głową nie jazgotała bo on i tak jej nie słucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach